Gå til innhold

Geir Grønlien skribent i Seilflysport!


Andreas Grindvoll

Anbefalte innlegg

Forumets Geir Grønlien har i den aktuelle utgaven av Seilflysport skrevet en artikkel om tiden fra han søkte om informasjon om utdannelsen til-, og til han fikk flygebevis seilfly.

 

Til informasjon. Side 14 i Seilflysport nr 4/2006

 

EDIT: Det nevnes også en gåtur fra Elverum sentrum til Starmoen (flyplassen), noe som i og for seg er et klart tegn på iver. Den strekningen er kjedelig selv med bil!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg syns også det kan nevnes at en viss Hr. Andreas Grindvoll

har bidratt med et blinkskudd av et bilde på Seilflykalenderen 2007.Den befinner seg på midtsidene i nevnte Seilflysport.Et veldig bra bilde.Her har det blitt knipset i riktig øyebikk ja.

 

m v h Dag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk skal du ha! Har forresten PW kalenderen hengende på rommet, very nice!

 

 

Når det gjelder gåturen fra Elverum til Starmoen, hehe. Det som skjedde var at SAS Braathens sendte oss på et tidligere fly enn det vi egentlig hadde bestillt. Dette førte til at vi tok bussen fra Gardermoen nesten 4 timer tidligere enn den vi egnetlig hadde planlagt! Da vi kom fram til Elverum, med bussen fra Gardermoen, var vi veldig ivrig på å komme oss videre til flyplassen. Vi spurte bussjåføren om han visste hvor flyplassen lå. Etter litt om og men, og tips fra andre passasjerer på bussen ble vi enige om en ca. rettning. "" Vi tok sekkene og koffertene ut av bussen og begynte å gå... Mange kjørte rolig forbi mens de stirret på oss der vi gikk, langs en lang øde vei. En stoppet til og med for å spørre om vi visste hva vi egentlig drev med! "" Etter vel to-tre timers vandring på landeveien (mener jeg å huske) dukket det opp et skilt med bilde av et fly, endeleg! "" Litt seinere kom leirlederene, som ristet på hode og mumlet noe slikt som "Bergensere..." ""

PS! Tror ikke avstanden var mer enn en mil, men pga den tunge lasten og det varme været tok det lang tid. Det ble uansett en bra historie av det... ""

 

God natt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...