Gå til innhold

Bjørn.Hansen

Members
  • Innholdsteller

    62
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Bjørn.Hansen

  1. Selve simmen legger du på en valgfri destinasjon under installering. Temp data som du pre-nedlaster legges vel under Windows Apps?
  2. Har offisielt bosatt maskinen på Kiribati for dagen. Selv med forhåndsnedlastet luncher vil resten av nedlastingen ta lang tid. Selve nedlastningen er på 91,36 GiB, men den pakker ut millioner av filer underveis.
  3. Noen fabrikanter, bla DJI, har sperrer som hindrer deg i å fly i nærheten av flyplassen. Flyr man inn i en slik sone vil dronen automatisk lande uavhengig hva piloten foretar seg. Slike mekaniske kan bidra positivt til å holde lufta trygg. Dette har dog ingen effekt for de som bygger droner selv, men det er kanskje ikke de som bryter regelverket heller. Når jeg kjøpte min første Drone, DJI Phantom 4, fikk jeg vedlagt et skriv fra Danske myndigheter (dronen var kjøpt i Norge) som ga kjapp oversikt over reglene. Dette bør gjøres i Norge også.
  4. Vil bare rette en takk til Geir (og andre bak nye fs) for å opprettholde forumet. Miljøet er lite og snevert, men jeg føler P3D har løftet interessen for mange (deriblant meg, som var møkk lei ustabilt FSX).
  5. Selger Sony Ericsson W710i, pga ny mobil. ( Sony Ericsson P1i) http://www.finn.no/finn/bap/object?finnkode=10940910&sid=xz5eadx31Hn736875&WT.svl=Bilde Informasjon finner dere på finn.no, spørsmål sendes helst på mail, pga lettere oversikt.
  6. Denne fyren trenger nød hjelp med design til hjemmesiden. Ikke det at det skal se utrolig flott og fancy ut, men det for være grenser for stygt noen kan få det til og bli.. Hadde faktisk vært penere å bare.. tatt en svart side og skrevet med hvit times new roman skrift.. Edit: Piczo er faktisk et bedre alternativ.........
  7. Er disse flyene til 390 kroner noe bra? Fristet litt å kjøpe..
  8. Begynte faktisk å lure om du skulle på en real flight uten å vite hva squawk betyr.. Men siden det er en FS sammenheng, skjønner jeg
  9. Hva med å gi oss litt informasjon om hva som skjedde og hvorfor folk trodde det skulle bli "blod og gørr" ?
  10. Det koster jo ikke så ekstremt mye med fly/buss fra BR til ZV da
  11. Så faktisk disse her i Stavanger også. Tenkte å skrive et innlegg om noen hadde informasjon. Så dem i 14:50 tiden. Har også hørt på ATIS ZV INFO Tango.. Tenkte gjerne dem hadde noe informasjon der.. men intet å høre. Tok også et bilde med mobilen. Ble ganske uklart og dårlig bilde men.. [image]http://84.234.153.226/fly/bilde.jpg[/image]
  12. Der skal jeg også Skal faktisk være Crew under showet
  13. Canon 350D m/Sigma 18-50mm Nikon D50m/18-55 mm
  14. Hvor får du en helt ny C172 til en million sier du?
  15. 17R/35L 6,365ft - 1,940m 17L/35R 4,708ft - 1,435m Google.com
  16. Leste en liten kjekk tekst på BBC.com "Engineers in France have been keeping one Concorde aircraft in perfect condition and ready to fly again. 19 Oct 2006"
  17. For det første så var du innom Elkjøp. Nesten en grunn i seg selv at vi ikke skal tro på det. En annen sak er at slike ting kan være smak og behag. Personlig bruker jeg fortsatt FS09, da dette fungerer til mitt formål. Men uansett. Hva vedkommende fortalte deg på Elkjøp, var mer eller mindre ren bull.... Hvis han også var en aktiv simmer, hadde vi vel sett vedkommende her?
  18. Forskjellig på FS09 og FSX? Forskjellen er enorm bare på modellen av flyet. Flytype, selskap osv osv har ingenting med saken og gjøre. Det er vedkommende som har laget modellen og valgt hvordan texturene skal brukes/vises på flyet. Ta en tur inn på www.projectopensky.com, der finner du en del paint kits med alt du trenger.
  19. http://web3.aftenbladet.no/lokalt/article397985.ece Husker jeg leste en del om dette før i media. Inkl. FHM.. Tenkte å legge frem linken, om noen andre også fant dette litt spennende.
  20. http://en.wikipedia.org/wiki/Corsairfly www.google.com, en siden du bør besøke...
  21. Fant litt informasjon fra nettet. Etter det jeg kan se, er det snakk om en DC-10-30. Informasjon og bilder finner du her: http://www.airdisaster.com/photos/sas901/photo.shtml EDIT: Dæven dere er raske...Hva gjør dere så sent oppe på natten?
  22. Hei Skal ha et langt foredrag om en hendelse/historie/sak i Storbritannia. Bla. har jeg lov til å snakke om luftfart som stammer fra landet. Derfor lurte jeg om noen av dere kunne hjelpe meg litt? Jeg har på forhånd tenkt meg et foredrag/skriv om Concorde/Aérospatiale. Riktignok er meste parten av bedriften av Fransk opprinnelse, men engelsk nok til at jeg kan velge emnet. Har også fått tips om Harrier, men jeg vil helst utdype meg innen en fly fabrikant, eller som sagt, noe innen engelsk luftfart. Om noen har noen gode idèr til meg tar jeg det med stor takk. Kan gjerne legge ut slutt resultat på siden også, om ønsket Mvh Bjørn Erik
×
×
  • Opprett ny...