Gå til innhold

Min første film


Bjørn Erik Stensby

Anbefalte innlegg

Hei, Bjørn Erik.

Bra film det der.

Personlig pleier jeg å være litt skeptisk til å se på slike filmer som blir vist her på Flightsim. Grunn: Mange skal på liv og død alltid legge til en irriterende musikk til disse filmene. Man vet nesten ikke om det er en flyfilm eller musikkvideo man ser på.

Her fikk man imidlertid høre den virkelige "musikken" av et fly.

Bra. STÅ PÅ, Bjørn Erik.

 

Hilsen

Frank.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fin film.Fikk nesten den der fine følelsen som når en sitter i fly og det desenter ned mot runwayen.Kjente nesten suget.Og er nesten helt enig om dette med musikken.Aller best med bare god motorlyd,men hvis de ønsker å ha med musikk må den være helt dempet og i bakgrunnen.Ikke som det ofte er at den er den dominerende og flylyden kommer i bakgrunnen.Ser frem til flere filmer fra deg!! """"

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå sies det også at musikken skaper et eget bildet for seg selv. Behøver ikke ha musikken på 100% lydnivå, men ha det på en rundt 50%. Syntes det er stilig med musikk også, det er det man hører og ser som får frem bildet og fantasien, ikke en motorlyd fra et fly "" Men som alltid, smaken er som baken, delt i to.

 

Bra Bjørn, syntes det var en fin film. Imponert. Hvilket program benyttet du deg av? De fleste bruker vel Windows film, eller Fraps?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...