Gå til innhold

Thomas Varn Mortensen

Members
  • Innholdsteller

    312
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Thomas Varn Mortensen

  • Bursdag 26. april 1984

Thomas Varn Mortensen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har et spørgsmål til videoen "Plane hits reporter" - noen som ved om han overlevede? Det ser rimelig alvorligt ud
  2. Meget flotte billeder! 757'eren er virkelig nydelig i Icelandair livery Også et fremragende fly hvad angår passagerkomfort
  3. Det er jo ikke bare det at han sagde ordet "bombe" under flyturen. Han henvendte sig til flyvertinnen og spurte "hvor de har bombene". Det er da asking for trouble, og selvfølgelig kan det ikke gå strafbart hen. Er dog enig i at bøden er langt i overkanten.
  4. Det er meget hurtigt, ja. 464 kts = 860 km/t. Q400 er bygget til en max speed på 650 mk/t, så det er godt 30% hurtigere end normalt.
  5. Nej, det er forkert. Der var to piloter i flyet, og kaptajnen fløj maskinen manuelt. Du kan læse den fulde rapport her.
  6. Hejsa. Flyver en del IFDG A321, og bruger "tpcairbus.zip" fra avsim til at beregne take-off speeds. Jeg mangler stadig de forskellige Vref's. Har søgt på nettet uden held. Noen som er i besiddelse af speed tables eller lignende?
  7. Det var godt gået. Ser ud til at være en blød landing ja
  8. Tak for svar, folkens. Så lærte jeg også lidt i dag
  9. Har tit hørt dette ord omtalt, men har aldrig skønnet hva det var. Går ud fra det er en slags navigasjonssystem på 737NG og lignende?
  10. Takket være FS9s ATC kommer jeg ofte for sent, når jeg f.eks følger SAS' eller Widerøes tidstabeller. Jeg blir altid sendt ud på en omvej under approach, så det sker tit jeg kommer 5-10 minutter for sent. (I behøver ikke nævne online flyvning )
  11. FS9 kender jo ikke til version 3, så om du har understøttelse for dette på gfx-kortet, vil FS9 ikke gøre brug af det uanset.
  12. Lurer på en ting: Hvilken Shader version understøttes af FS9? Går ud fra der blir brugt pixel shaders til vandeffekterne, men ved sammenligning med nedenstående billeder ser FS9's effekter jo ganske dårlige ud. Forskel mellem shader version 2 og 3.
×
×
  • Opprett ny...