Gå til innhold

Coast Air utvider med flere folk og materiell


Lars B. Frostad

Anbefalte innlegg

Mens noen selskaper er nødt til å kutte så det svir,

f.eks. Iberia som sparker over 2000 ansatte:

http://www.boarding.no/art.asp?id=18452

 

 

er det heldigvis noe positivt også.

 

sakset fra Boarding.no:

 

"Skal fly mer for Statoil:

Coast Air utvider med flere folk - og fly

Coast Air skal investere i nye fly - og ansette flere folk. Karmøyselskapet har fått en kontrakt med Statoil om flyginger mellom Trondheim og Brønnøysund, samtidig som selskapet forlenger avtalen om flyginger mellom Kristiansund og Trondheim. - Denne avtalen er av stor betydning for Coast Air og er et viktig steg i vårt arbeid med å utvide vår satsing på langsiktige kontrakter med gode kunder, sier Morten Andersen i Coast Air."

 

 

Les mer her:

 

http://www.boarding.no/art.asp?id=18458

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bra at Coast Air får det til "" De ble vel også tildelt noen millioner i erstatning av SAS etter at SAS tapte saken der Coast Air påsto at SAS hadde solgt billetter latterlig lavt for å skvise Coast Air av markedet på Oslo-Haugesund ruten for en tid tilbake.

 

Når det gjelder flyvninger for Statoil på nordvestlandet/trøndelag er dette et resultat av at SAS ikke har nok avganger eller kapasitet på rutene der for å etterkomme offshoretrafikken. Statoil hadde i flere år prøvd å få til en avtale med SAS om en rute mellom bl.a Kristiansund og Trondheim, men SAS sa nei, eller ville fly med ugunstig tider mellom byene. Dermed kom avtalen med Coast Air igang. Og det er ingen tvil om at slike avtaler er av stor betydning for Coast Air, og bra avtalene er forlenget.

 

Truls

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Coast har ikke fått en krone av SAS de...Saken skal inn for retten snart. Det er en prinsipiell uenighet mellom Konkurransetilsynet og SAS i utregning av faste og variable kostnader på ruta... Og meget mye tyder på at SAS kommer seirende ut av retten.

 

Men for å holde seg til topic; dette var godt nytt for Coast!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette er vel en sak der Konkuransetilsynet etter tips og dokumentasjoner om mulig prisdumping til ulønnsomt nivå har slått til.

Lover er klar på saken der den skal forhindre store eller små konserner til å prise seg til monopol på et marked de ikke er i stand til å fortsatt holde et økonomisk plussnivå på den pris de har satt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...