Gå til innhold

Flightsim PC


Steinar Grindstein

Anbefalte innlegg

Hei . Denne er ferdig og lanseres om ikke lenge.

 

Undertegnede gikk på hodet i dusjen rett før jul og derfor ble det litt forsinket. Det er satt opp 2 configer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

PC som er speca for å rune FS9 på en utsøkt møte er ikke akkurat vanskelig å bygge, bare man har penger nok. Det jeg lurer på er hvordan dere har tenkt å gjøre dette. utstyret kjøpes, dette må alle betale for, men programvaren som inst. kjøpes , men mye er gratis. Skal dere ta dere betalt for det? Det er jo i mange tilfeller ikke lovlig i følge de som har laget dette! Skal dere da ta dere betalt for servicen dere utfører for å legge dette inn?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei navnebror Ole ""

Tror nok Gofi og disse andre som står bak prosjektet er så proffe at de ikke selger noe som kan få rettslige følger p.g.a. copyright og andre rettigheter. Når det gjelder konfigurasjonen og innholdet i PC-en, samt pris, må vi bare vente på et tilbud når det blir klart. "" Og så får hver og en av oss/dere som går i innkjøpsplaner vurderer dette opp mot alle de andre tilbud som finnes på markedet, men skal den klare FS9 med alle mulige addons tror jeg nok det blir en nokså "hårete" PC og dermed i en høyere prisklasse.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

¨Hei Alle sammen.

 

Hattelco produserer en pc eller to i året( ca 45K stk)vi har da satt sammen 2 configer som vi har testet, da går det på fps med NA9, Ai trafikk, med nordiske ruter etc, alt er godkjent. Men Hattelco kommer til og levere noen 10 tusentalls pc med flightsim bundlet, det følger med alle pc vi selger. Det vi har gjort er at vi har laget et image system, som preinstalerer og til slutt pakker ned alt sammen igjenn på et image. Når du starter pc første gang og alt konfigueres, ja da får man en pc med Flightsim og Na9 ferdig satt opp, med oppstart på gate ENGM med default bratens fly, og ai fly i sideviduet.

Selve oppsettet for optimal setting av alt er gjort av Fred Solli. Det er painter fra blandt annet Stian Svensen og Dag for og nevne noe...

Vi er sikkert som dere da skjønner en betydelig kunde hos MS teamet i USA, flightsim teamet, de tente noe enormt på dette og det vil skje noen aktiviteter i forbindelse med dette, senere.

 

Så i løpet av kort tid vil du på web shoppen her kunne kjøpe en flightsim pc. Vi har ikke tatt noe for config og tjener ikke mere her en på en vanlig pc, men du får FS2004 gratis......ok...mere info etterhvert...og til slutt...ja vi har alle tilatelser....god helg..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...