Gå til innhold

NM i akro


Fredrik Bjørnebekk

Anbefalte innlegg

Jeløy seilfly klub her er en link til jeløy seilfly klubb.

 

 

her er litt mer info om klubben. så vis dette er interesant kan dere ta kontakt.

Jeløy Seilflyklubb ble stiftet i 1934 og er en av Norges eldste seilflyklubber. Klubben har ca. 80 medlemmer. Av disse er 15-20 svært aktive. Klubben har sin faste flyplass på Näsinge Flyplass som ligger i Sverige, rett over grensen ved Svinesund. Flyplassen er en stor gressbane og er perfekt for vår virksomhet. Det er fritt luftrom i området og muligheter for å fly lange strekkturer innover i Sverige. Klubben har fire seilfly og eget motorisert slepefly. Flere av medlemmene har også sine egne private fly.

På flyplassen finnes eget klubbhus med bra plass for overnatting. Klubben har skoletillatelse og driver opplæring i seilflyging, vesentlig i helgene. På sommeren arrangerer vi intensivkurs over to uker. Klubben har flere instruktører med lang erfaring som gjerne vil lære deg å fly!

 

Ta kontakt på e-post eller telefon. Og du er også velkommen til en tur innom flyplassen. Vi starter aktiviteten kl. 10:00 på lørdager og kl. 11:00 på helligdager.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...