Gå til innhold

Active Camera 2004


Ståle Andre Ustad

Anbefalte innlegg

Priatkopiering er ulovlig Ståle, uten at jeg gidder å holde en skjennepreken for noen her inne. Folk flest burde ha omløp nok til å skjønne at det er ulovlig.

 

Har hørt om en del bugs i Active Camera, selv om jeg ikke har oppdaget noen selv enda. Det anbefales om du vil gå rundt i virtual cockpit og baki kabinen (på de flya som har det, eks. PMDG), samt at du også får med en del ulike nye "views" som Fly by og Approach view.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke noe problem å sende fila imellom. Den er i utgangspungtet en demo-fil som bare virker i Seattle. Skal du få full utbytte av den verden over, må du få generert en kode på simmen som du sender dem via mail. Derretter får du tilbake en ny kode fra activeCam hvis de ser du har betalt inn. (som du da putter inn å utløser fullversjon) Du kan helt sikkert overføre pengene til de ved å gå en tur til banken (ta med kontantene). Det kan du sjekke ut med dem.....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...