Gå til innhold

Jonas Lysne

Members
  • Innholdsteller

    307
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Jonas Lysne

  • Bursdag 27. april 1988

Jonas Lysne's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei Jeg har noen bilhøytalere liggende som ikke skal i noe bil (med det første). Tenkte da å bygge dem inn i en høytalerkasse siden jeg mangler brukbare stuehøytalere. Jeg tenkte litt på å bygge selv, men det blir fort mye arbeid. Derfor ser jeg etter noen gamle høytalere/kasser jeg kan sette dem inn i. Det er primert en 5" og en 6x9" høytaler som skal inn. Har også basselement på 10", men siden det er litt andre kriterier for basskasser er det ikke viktig at de passer inn. Siden elementene uansett skal ut, kan de godt vere sprengt eller ødelagt. Har noen i oslo (jessheim)-området noe slikt liggende til en billig penge eller eventuellt gratis hadde jeg vert evig taknemmelig!
  2. Du finner info om flytype ved å skrive inn dato og flightnr. på www.amadeus.net
  3. Lurer på om det var noe kluss for noen år siden med medlemsdatabasen eller noe. Så folk måtte registrere seg på nytt.
  4. Rart, jeg flyr alltid med ungdomsbilett, men har ikke det problemet. Sist jeg fløy hadde jeg sete 5 elns, men da hadde jeg innsjekk (slik selvinsjekk ved flyplassen). Har heller ingen problemer med å velge et sete langt fremme når jeg sjekker inn på nettet. Rart at ikke du også kan gjøre det slik også.
  5. Maritn: Denne filmen er kun ment som en morrosak om du ikke skjønte det
  6. Wee, sogninger her også? Hvor driver du på med PPL-A?
  7. Bra film dette. Den har vert oppe her flere ganger tideligere. HER er to til
  8. Står at den kommer 13. mai, altså om 3 uker.
  9. Joa, fin film! Men 150 mb for 3,5 min med filme er litt drøyt..
  10. Jeg får ikke lasta ned noe. Verken i IE, opera eller firefox. Så det må vel være problem med servern ja.
  11. Ja, mulig det skulle vidre dagen etter. Vi landa ikke her før nærmere 01.30 på natta.
  12. Da jeg fløy Oslo - Bodø for en uke siden måtte vi sirkle over Bodø, for vi var for tunge til å lande. Dette etter en og en halv time i lufta.. Må vel ha brukt veldig lite fuel
  13. Såg den kom inn på bane 25 i går kveld! Flott syn
  14. Graiits;) Begynte sjøl på VK1 flyfag i bodø no forrige mandag! Fekk og telefon frå sola og skedsmo om at eg kom inn, men eg hadde allerede hybel her oppe så eg gadd ikkje finne på nytt Lykke til vertfall
×
×
  • Opprett ny...