Gå til innhold

Andreas F. Tollefsen

Members
  • Innholdsteller

    1 113
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Andreas F. Tollefsen

  1. Lenge siden jeg har vært aktiv her, men jeg holder på å installere P3D 4.5 etter lengre fravær og ønsker tips til addons. Siden det er mange veldig bra tilbud på ORBX, REX, Activesky m.fl i disse dager så hadde det vært gull med noen tips. Jeg flyr både VFR i Norge, men også airliners (777, A330 hovedsakelig) globalt, mye interkontinentalt, også til Afrika og Asia. Hva trenger jeg (evt. hva ville du kjøpt om du hadde 2000 kroner til addons)? Har foreløpig kun installert: ORBX EU Norway (https://orbxdirect.com/product/nor) Airports of Norway AoN_Ground Vurderer følgende: ORBX Global Base REX Environment Force HiFi Active Sky for Prepar3D v4 Hva mer?
  2. Det står 19.00 GMT, men jeg fant ikke noe video. Noen som har link?
  3. Nei. Fløy offline. Mulig liten flare, men forhjulet er i lufta. Mulig bildet lyver, men det var ingen trepunktslanding
  4. En (stor) samling screenshots fra TOC til parking etter kveldens tur JFK-ORD med E190 som Jetblue 907. Cockpit overview: Cruise på FL320: Trafikken tetter seg når vi nærmer oss ORD: Descending to FL120 Left turn for å intercepte localizer 04R: Final 04R: Touchdown: Taxer den lange veien til stand: Parkert ved stand: Takk for turen! Addons brukt: Wilco/Feelthere E-Jets E190. FsDreamTeam Chicago O'Hare. GE Pro REX2004 ActiveSkyEvo
  5. Hei Stian, Jeg er klar over det, men slik teksten på forsiden nå står så kan det virke som det blir lenge til.
  6. Jeg og sikkert flere med fløy en del for Flying Tigers Group før det ble lagt ned. Fordelen var at en kunne fly ruter utover det selskapet en fløy for så lenge det var medlem av FTG. Finnes det noe liknende VA?
  7. Flott. Jeg glemmer at IPPC også inkluderer disse rutene. Takker.
  8. Hei. Noen som kan skaffe dagens flightplan for TG955?
  9. Hva var årsaken til FedEx ulykken? Feillastet cargo? Fint ingen ble skadet ihvertfall.
  10. Ser ut som du mangler noe i den første ruta. Her er et kart som gir oversikt over NAT entry og exit points. Det er om mulig noe gammelt, men likevel nyttig. http://www.mfc-warburg.de/cms_images4/North-Atlantic.gif
  11. Takk for tips. Dette ser veldig interessant ut.
  12. Tidligere gikk det en ferje fra Newcastle til Bergen, gjorde det ikke? Vet ikke om den går lenger, men du kan jo sjekke.
  13. Det samme gjelder KLM 747-400 Combi som benyttes mellom AMS og JFK. De har ikke Inflight Entertainment. Det er visstnok en oppgradering på gang, men underholdningen på 777 til KLM er himmel og hav bedre. D
  14. Vi har vel fått med oss poenget ditt nå Per. Om en ikke kan legge kraft bak streik eller trussel om streik, hva er da poenget med å streike? Det får ikke helt samme effekten å streike om det ikke har konsekvenser for de som de streikende krever noe av. I dette tilfellet var det snakk om å beholde jobben. Da har jeg full forståelse for at ansatte streiker. Og ja. Det er sørgelig at det får konsekvenser for eventuelle passasjerer. Det er likevel skremmende at en mener at streiking nærmest bør være en ulovlig aktivitet fordi noen blir berørt av den. Da tar du bort all makt fra arbeidstakerne. Det igjen åpner for dårligere arbeidsforhold, lavere lønnsutvikling osv. God jul!
  15. Laget en liten video fra landingen i Tegucigalpa. Noe høy, men kom meg da ned i rimelig tid. Se bort i fra alle GPWS meldingene [video:youtube]mwwJulVTU2Q
  16. Bra nettbutikk. Fikk varene mine på et par dager.
  17. Det var sikkert bare veldig få ledige billetter til den prisen du først fikk oppgitt. Om du brukte noe tid på å gå gjennom kjøpet, kan det sikkert skje at noen snappet billettene foran deg. Det er vel i utgangspunktet ikke Norwegian sin skyld? Har opplevd det samme selv.
  18. Alltid like morsomt når man får den responsen. Kjenner godt til den
  19. Tror det blir for dårlig tid her. Får ringe KLM og få de til å endre det. Jeg skal til Chapel Hill, rett ved Raleigh på en forskningskonferanse.
  20. Jeg skal reise med KLM til JFK i november. I utgangspunktet skulle jeg reise denne ruten: 17NOV KL 1140 OSLO AIRPORT AMSTERDAM 17NOV V 2PC 06:25 OSL AMS 08:30 17NOV KL 9081 AMSTERDAM NEW YORK JFK 17NOV V 2PC 10:15 AMS JFK 13:05 Derfra skulle jeg sjekke inn på JetBlue sin flygning til RDU: 17 Nov 091107New York City, NY (JFK) 05:45pmRaleigh-Durham, NC (RDU) 07:41pm Nå har KLM endret billetten min til denne avgangen: TUE 17NOV OSLO NO AMSTERDAM NL 1000 1210 OSLO AIRPORT SCHIPHOL NON STOP DURATION 2:10 RESERVATION CONFIRMED - V ECONOMY ON BOARD: SNACK FLIGHT OPERATED BY KLM CITYHOPPER EQUIPMENT:EMBRAER 190 KLM ROYAL DUTCH AIRLI - KL 641 TUE 17NOV AMSTERDAM NL NEW YORK NY 1400 1620 SCHIPHOL JOHN F KENNEDY NON STOP TERMINAL 4 DURATION 8:20 RESERVATION CONFIRMED - V ECONOMY ON BOARD: MEAL EQUIPMENT:BOEING 777-200/200ER Det gir meg 1 time og 25 minutter til å hente bagasje og sjekke inn på Jetblue flighten. Det blir vel for dårlig tid? I utgangspunktet booket jeg den tidlige flighten til New York slik at jeg skulle ha god tid for å rekke Jetblue til RDU. Vil 1 time og 25 min på JFK holde?
  21. I følge flightstats kom Thai med 340-600 i dag. Det har de også gjort flere ganger siste uken. Betyr dette at Thai har stor etterspørsel på ruten, eller at de ikke har noe 340-500 fly å benytte på enkelte av avgangene? Litt interessant å se hvor bra belegg Thai har på denne ruten. Noen som har noe info?
  22. Opplevde dette med Norwegian fra TRD til OSL i fjor. Da var årsaken at de kom inn for høyt. Jeg lurer på om den egentlige årsaken var trening, da det så ut som det satt en ekstra instruktør foran. Det er vel muligens noe en må gjennom en gang utenom simulatoren?
  23. Ryanair åpner 11 nye ruter: http://www.aftenposten.no/reise/article3171654.ece
×
×
  • Opprett ny...