Gå til innhold

Morten heldiggris!


Olav M. Rønningen

Anbefalte innlegg

Morten, fantastisk fin artikkel om ditt livs tur i Hawken! Jeg merket at jeg også satt å gliste når jeg leste dette, selvom åpningen på brødluka mi nok ikke antok samme dimensjoner som ditt glis.

Du skrev ikke noe mer om kvalme bortsett fra at du hadde spyposene lett tilgjengelig og ikke måtte spy i cockpitten, gikk det helt greit uten å kjenne antydning til kvalme?

Heldiggrisen!

Mvh

Olav

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heldiggris, mildt sagt! :-) Bra artikkel, kjekt at du fikk tatt bilder underveis, Morten. Det digitale kameraet hang visst ikke helt med i svingene hele tiden? Du har ikke noen stillbilder fra stevnedagen og? Jeg vet det ligger video på nettet, men jeg kan ikke spille den av her... [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/frown.gif[/image]

Husker forresten Vi Menn hadde en "sitte-på-med-F-16"- reportasje for noen år siden, jeg sitter med samme drømmende blikk nå som da! :-)

------------------

Håvard Sande

havarsa@online.no

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Helt enig med de foran... du har gjengitt turen alldeles så man ser det som en tv-reportasje. Kommer den i "Norge på kryss og tvers" på TV-Norge og du får vite det på forhånd, så må du gi et hint her på forumet.

En ting stusset jeg over. Du skriver at "Etter at Sinc hadde satt seg i setet foran meg fikk jeg beskjed om å lukke øynene mens canopyen lukket seg". Hvorfor det?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

Hei allesammen,

Hyggelig at noen interesserer seg for turen, kolleger og kamerater løper vekk og gjemmer seg straks de ser at jeg har fått på meg "fly-smilet"....

Olav M,

Neida! Faktisk ikke antydning til kvalme, den eneste fysiske ettervirkningen var en stiv nakke og ømme lår etter behandlingen til g drakten.

 

Heldiggriis? You bet!

 

Håvard,

Bildene inne i flyet er bilder som er grabbet av DV kameraet (videokameraet) som jeg brukte under turen. Derfor er de litt kornete og hakkete.

En av folkene fra info avdelingen til CB2000 fikk også en Hawk tur og la ut filmen her:

http://www.fks.mil.no/cb2000/multimedia/index.html"'>http://www.fks.mil.no/cb2000/multimedia/index.html" TARGET=_blank>http://www.fks.mil.no/cb2000/multimedia/index.html

Når det gjelder stillbilder fra flystevnet, sorry! Men du finner noen bilder fra stevnet her:

http://hotell.intergate.no/solaairshow/stevne/index.html"'>http://hotell.intergate.no/solaairshow/stevne/index.html" TARGET=_blank>http://hotell.intergate.no/solaairshow/stevne/index.html

Ivar,

Desverre ble innslaget sendt på TV Norge sist uke uten at jeg fikk vite noe, beklager!

Grunnen til at vi måtte lukke øynene var sprengladningene i canopyen. Dersom disse gikk av skulle det liksom hjelpe å lukke gluggene.....

------------------

Morten

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...