Gå til innhold

Hvorfor jamrer dere ikke mer?


Andreas Pettersen

Anbefalte innlegg

Jeg husker at så godt som alle som skrev innlegg på flightsim.no i den første tiden etter at fs2k kom ut, klagde over elendig framerate. Hva har skjedd? Har dere blitt lei av å klage og godtatt deres skjebne, eller har dere fått bedre utstyr [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/wink.gif[/image]? Begynner utstyret å bli såpass bra og billig at vi gamle fs98`ere kanskje bør vurdere å ta steget opp, v.o.m. uten å måtte investere 20 000 i nytt utstyr? Bildene av norske flyplasser gjør fristelsen stor!!

Det jeg egentlig spør om er: hvor mye må man ut med for å få en maskin som kjører fs2k noenlunde greit?

------------------

Ylandy

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Andreas!

Jeg tror mer at folk ikke orker å klage mer. De har antagelig funnet ut at vis en skrur ned grafikken veldig mye så funker det.

Man trenger fra ca 7 000 til 10 000 for å få en meget bra maskin. Men hvis du har en PIII hoved kort så er det bare til å spandere på seg ny prosessor.

Feks: Intel Slot 1 PIII 700 Mhz. Boxed PC-100 m/256kb S.E.C.C2 koster den dag i dag kr 3995,-. Prisene finner du her: http://www.startit.no." TARGET=_blank>www.startit.no. De jeg skjenner som handler der har aldri hatt problemer med de.

------------------

Masse Hilsen

Tor Harald Tessem

http://home.kvalito.no/~thtessem

Beklager evt. Skrive feil!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

quote:

Originally posted by Tor Harald Tessem:

Intel Slot 1 PIII 700 Mhz. Boxed PC-100 m/256kb S.E.C.C2 koster den dag i dag kr 3995,-. Prisene finner du her:
TARGET=_blank>www.startit.no.

 

Hei.

Vet du om den prisen er etter siste pris nedsettelse? søndag 28 mai 2000 så kom 933mhz på markedet, og da gikk i alle fall prisene de mindre CPU'ene ned. 733mhz gikk i alle fall ned med 27% samme dag. Vil nok ta en liten stund før de prisene blir aktive i norge, forhandlerne må jo selge ut de cpu'ene de kjøpte til gammel prisen først. Men etter et par uker bør pris nedgangen merkes her i norge også.

Jan Roar Rød

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Prisen på Intel Slot 1 PIII 700E Mhz. Boxed CPU m/256KB Cache S.E.C.C2 ligger på 3225,- hos http://www.komplett.no" TARGET=_blank>www.komplett.no .. Dessuten ventes prisene å synke noen få prosent ei, evt. to uker ut i Juni.

Som en sidekommentar kan jo http://www.hardware.no" TARGET=_blank>www.hardware.no nevnes..

Der kan du sjekke prisene hos _alle_ web-shappene i Norge! [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

Happy flyin' !!

Kay-Thomas.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei.

Jeg synes å huske at microsoft sa en gang at fs2K var forberedt på raskere maskiner en det som var da den kom ut. Og hvis jeg ikke husker feil så var 850 Hhz kommet på markede da Fs2k kom ut.

Komplett pc 17" m.skjerm 800mhz(Slot A) med 64 Mb gforce256

Hovedkort med mulighet for overklokking. 128mb ram 15-16 Gb hd. Creative live lydkort. DVD-spiller, mus-tastatur.kabinett. etc

(denne var sammensatt etter egne ønsker, og må da bygges selv)

ca Kr 16 000 (Multicom)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg hadde en mystisk "krasj" her forleden, og måtte tilkalle en proff nabo for å løse problemet.

Resultat: FS2000 borte, årsaken var han selv usikker på. Vel, nok om det, jeg begynte å mimre tilbake på FS98, med alle add-ons/scenery/ etc.

Installerte 98 og startet på Meigs Field med fps mellom 80-90 på deafault innstillinger.. [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

Morro. Men det blir jo redusert en del når N98 og alt det andre kommer på plass...

Tror faktisk jeg vil bruke 98 fram til Intel reduserer prisene, slik at men kan kjøpe en turbomaskin som klarer å kjøre FS2000 godt nok.

Det vil vel ta noen måneder, men samtidig har sansynligvis Team Norway komet med mye mer scenery til 2000 også.

Men NÅ ser jeg hvirkelig forskjellen på skyene på disse 2 sim`ene..!!

Men det er jo ok å fly 100% flytende og da.. [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/wink.gif[/image]

------------------

Åge Olsen, Molde

atcc@molde.online.no

http://home.sol.no/~es/" TARGET=_blank>VACC Norway

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis jeg skulle jamre så må det bli på grunn av lite tid til å drive med det en liker best. FS2k har jeg bare sett et lite glimt av hos en jeg kjenner, og siden jeg fortsatt kjører med en maskin som bare duger til kakeoppskrifter så lar jeg FS2k ligge der han ligger: i butikkhylla.

Det er sikkert flere enn meg som er frustrert over disse «forbedringene» som synes å være så årvisse i denne generen. Here today, gone tomorrow, dyrt som fan i dag, imorra får du problemer med å gi det bort. Så jeg sitter (ræua a' meg) på gjerdet og venter til det er sånn passe trygt å handle.

I mellomtiden går det på Tombraider, last revelation, og en tur i ny og ne med FS98. Og skulle det bli en sommer som tillater at jeg tar av meg en stillongs eller to så soper jeg maskinen inn i kottet til snøen kommer. Han en topp sommer alle sammen. Trivelig å se at dere holder ut. [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

Mvh

Bjørn

Lenke til kommentar
Del på andre sider

quote:

Originally posted by Andreas Pettersen:

Har noen et forslag til ca 10 000?

Har hardisk, skjerm, mus og tastatur fra før(ellers hadde vel dette blitt temmelig uforståelig [image]
[/image]).

Hei Andreas

Hvis du ser på mitt forige innlegg, å trekker fra Skjerm, Hd, mus og tast, så tror jeg ikke du er så langt unna kr 10000,-

Da vil du få en temmelig rå maskin.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...