Gå til innhold

Kjevik


Anbefalte innlegg

I morgen (lørdag) vil det ca kl 12-13 komme en Boeing 767 til Kjevik. For dem som bor i området (jeg), så kan de glede seg over å få se en Heavy lande på Kjeviks 2030 X 45 store rullebane. Forhåpentligvis, om den ikke gikk i Topdalselva eller ut i sjøen ved Hamresanden under landing, så kan vi få se samme fly ta av igjen etter ca. en time. Senere på kvelden vil det komme en Airbus av et eller annet slag. Er ikke sikker på når dette skjer... Begge flyene kommer med soldater til øvelsen Cooperative Banners. Jeg gleder meg!

Til info kan en jo informere om at det skulle komme noen Italienere til Kjevik for en stund siden. De fløy til Kristianstad i Sverige i steden.

Ha en god dag?

Eivind

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var vanvittig kult å se 767'en ta av på Kjevik. Siden den ikke var lastet opp, brukte den knapt nok halve rullebanen. Kraftige motorer på den tingen.

Men under landing snakket de om Windshear på 04. Og da var 767'en full. Samtidig var det et "vann"-vittig vær, med vind, regn og dårlig sikt.

Alt i alt, en sjelden opplevelse for oss som pleier å se på F50 og 737 på Kjevik. Og takk til vedkommende som tipset om at den skulle komme.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Euroflight 1979 landet 12.30 på rullebane 04 i wind fra 080 20 knts. Brukte mesteparten av banen under landing, men under takeoff, som skjedde ca en time etterpå brukte den ikke mer en 1/3 del av rullebanen (personlig ble jeg litt skuffa over det, ettersom jeg hadde håpt på en lang takeoff roll). Da fikk den klarering til Milano...

Dersom noen våget seg ut i regnværet, så kan de ha sett meg kjøre rundt i en rød Ford Sierra, og disse fikk kanskje og med seg at en C-130 fra US Marines stod parkert nede ved lufthavnvakta. Dette er vel heller ikke så vanlig syn i Norge?

I morgen skal det komme enda flere fly som er litt spessielle. Jeg vet ikke hva slags typer disse er...

Arnt Helge Håland: Jeg har kontakter, uten å si noe mer...

Fant flyet på FlightSim.com, og det kan lastes ned her:

http://www.flightsim.com/cgi/kdl/main/18/eezb7673.zip?u9Uhr06v"'>http://www.flightsim.com/cgi/kdl/main/18/eezb7673.zip?u9Uhr06v" TARGET=_blank>http://www.flightsim.com/cgi/kdl/main/18/eezb7673.zip?u9Uhr06v

[Edited by Eivind Tollerød Fosse 27-05-2000.]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...