Gå til innhold

Vidar Håland

Members
  • Innholdsteller

    59
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Vidar Håland

  • Bursdag 30. nov. 3

Vidar Håland's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Som de fleste andre her vil også jeg anbefale å bruke de få kronene det koster å kjøpe dette mesh-sceneryet. Jeg flyr mye FS på Kjevik, og omgivelsene der var mye bedre enn med de tidligere freeware-meshene. Du får liksom mer variasjon på fjellene, og slike detaljer hever realismen. Trekker nok litt mer frame-rate, men ikke mye. Forskjellen vil avhenge av om du oppdaterer fra FS2002 default mesh, eller et av de LOD8 meshene som har kommet tidligere. Men jeg synes ikke det er mye å lure på dersom du har råd til å spandere 36,33 kr (dagens kurs) på dette
  2. Ser ut som du må ha støtte for java popup script for å klikke download på denne siden. Sjekk at java er korrekt installert. Det kan også hende at du har firewall etc. som blokkerer for java popup-script. Håper det hjelper.
  3. Hei Jeg har et forslag. Frontsiden inneholder nå mange ingresser med eldre artikler. Når man klikker seg inn på frontsiden, må man scrolle helt til bunns for å kunne sjekke hva som er nytt av filer. Dette er litt tungvindt. Hadde det ikke gått an å flytte disse lenger opp på siden? F.eks. avsim.com har jo denne løsningen, og så kommer de eldre artiklene lenger ned. Jeg har forståelse for at reklamen er der, men kan dere ikke eventuelt legge inn de nye filene under reklamen. Det beste hadde vært om man kunne klikke inn på flightsim.no, og se hva som rører seg uten å måtte klikke og scrolle for mye. Bare et tips. Det er sikkert mange meninger om dette
  4. Visstnok en Piper, sa de på nyhetene.
  5. quote: Opprinnelig postet av Arne Øverland: det er jo en link i menyen til venstre øverst i bilde som tar deg inn til de nye filene. Hva er problemet da? Ja, det er greit nok. Kan hende dette fortoner seg som litt latskap fra min side, men når jeg surfer, liker jeg at sidene samler nyhetene slik at du slipper å klikke deg rundt. Dessuten, den linken tar deg uansett ikke direkte til oversikten over nye filer. La gå, det er selvsagt viktigere ting her i livet, men det var bare en meningsytring om en ting som etter mitt syn kunne vært gjort enklere.
  6. Jeg har Samtron 210P, og er kjempefornøyd med den. Ingen flimring i kantene, og ingen "moire" (optisk bildestøy) som jeg opprinnelig var redd for å få med en 21". Men fra min gamle 17" til 21" er det rett og slett revousjon på flightsim-fronten. Bare i 767PIC, f.eks, er det mye lettere å lese instrumenter og HSI når du får opp i høyere oppløsning og større bilde. Jeg vil absolutt anbefale alle som tenker på ny skjerm å ikke gå for noe mindre en 21". Du får dem jo faktisk til 5-6000 nå.
  7. Har du lest readme filen som fulgte med programmet. Der står det greit forklart punkt for punkt hvordan du skal gjøre det.
  8. Er det noen som har en fullstendig liste over dot-commands i den nye versjonen av SB? Vet noen om det går an å sjekke metar for en gitt flyplass fra FS2002 chat-window, eller om man er nødt til å switche til SB-Host for å sjekke dette på den vanlige måten?
  9. Den amerikanske flyprodusenten Boeing har slått full alarm etter å ha funnet mistenkelige skader på sju fly som var under produksjon. http://www.online.no/nettnytt/ntb/U6080008.html"'>http://www.online.no/nettnytt/ntb/U6080008.html" TARGET=_blank>http://www.online.no/nettnytt/ntb/U6080008.html
  10. He he! Gøy at flyinteressen er så stor! Lurer på når neste flystevne finner sted på Kevik. Uansett skal det vel noe til å få en større attraksjon en Galaxy da. :-)
  11. Kom nettopp hjem fra Kjevik, og må bare si en ting: Dette er det mest spektakulære syn jeg har sett alle de gangene jeg har vært på Kjevik. Synd jeg ikke fikk filmet det. Skulle gjerne gjort det og lagt det ut på nettet, men fikk ikke tak i videokamera. Også synd jeg ikke fikk med meg take-off'en igjen. Det ble litt for lenge å vente. Men det var en fantastisk stemning der ute med så mange som hadde tatt turen ut i det fine været!!!
  12. Hei! Jeg så at det lettet et ganske spesielt militærfly i går også på Kjevik, så det må være noe som pågår. Lignet litt på Hercules, men den var større og hadde jetmotorer. Kanskje det er en slik en som kommer i dag også. Synes det høres litt vilt ut med Galaxy... Men det hadde jo vært litt av et syn!!!
  13. Endelig er Kjevik med. Har ventet et år (siden FS2K kom) på dette. Men bedre sent enn aldri! Vet at dere som lager dette sikkert har mye å gjøre ved siden av. Takk så mye for innsatsen
  14. Installerte denne simmen i går for å teste den ut litt. Nå her jeg ikke prøvd versjon 1, så jeg kan ikke uttale meg om hva som er blitt bedre, men inntrykket var veldig bra. Det som var bra var en veldig flott dynamikk, vel og merke hvis du har på Virtual cockpit. Her har du muligheten til å lese panelet, samtidig som du er hissig på avtrekkeren. Kjører man med fullt panel, sluker gaugefilene så mye av overskuddet at det går hakkete, ihvertfall på min AMD350/128MB/ATIRAGE128PRO. For dere (sikkert de fleste) som har kjappere maskin erdet sikkert ikke noe problem. Sceneryet og himmel m/skyer og solnedgang m/sollys på skroget er bare flott å se på. Noe som også er kult er lydene når du er omgitt av fly. Du hører virkelig de andre flyene rundt deg. En annen ting som er stilig er å foreta landinger på a/c-carriers med gammeldags dekk av tre. Til slutt vil jeg bare si at det er mye bedre enn JANES WWII-fighters for de av dere som har brukt det. :-)
  15. Har ingen spesiell formening om hvilket program som duger best med tanke på lydkvalitet. Men for meg er det viktigste kompatiblitet og færrest mulige nødvendige programmer. Synes det kan være greit å ta en flytur fra Kjevik til København uten å måtte skifte fra Battlecom til RW underveis.. :-)
×
×
  • Opprett ny...