Gå til innhold

Opensource Flightsim for Win, Mac og UNIX!


Thomas Dehli

Anbefalte innlegg

Alle opensource fan (og andre), Flight Gear Flight Sim er en gratis flightsim med open source. Altså, her kan du endre kildekode og bidra til en bedre flightsim for oss alle [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/wink.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/wink.gif[/image] [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/wink.gif[/image] Såvidt jeg husker har den vel blitt nevnt her i forumet før?!

Uansett, man finner den på http://www.flightgear.org/"'>http://www.flightgear.org/" TARGET=_blank>http://www.flightgear.org/ og man kan laste den ned for Windows, Mac eller Unix.

Noen screenshots kan man finne her http://www.flightgear.org/Gallery/"'>http://www.flightgear.org/Gallery/" TARGET=_blank>http://www.flightgear.org/Gallery/ . Sceneryet dekker vel hele USA og man kan laste ned scenery for mange deler av verden.

Utifra disse bildene må jeg si at dette ser lovende ut og jeg gleder meg til å se resten av utviklingen av denne flightsimmen.

Lenge leve opensource ! [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

------------------

MVH Thomas.

[Edited by Thomas Dehli 23-05-2000.]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oj oj oj! Denne er jeg FOR! Tenk hvilke muligheter det er for å skape "the ultimate flight simulator", og en sjanse for alle til å delta! Håper prosjektet ikke strander, hvis det blir en suksess, tar det i hvert fall noen kunder fra Microsoft!

I tillegg har vi jo også X-plane, men jeg må si Flight Gear ser veldig lovende ut! Får håpe det blir like fleksibelt som MSFS mht at hvem som helst kan lage scenery, panel og fly til det.

------------------

Håvard Sande

havarsa@online.no

Lenke til kommentar
Del på andre sider

quote:

Originally posted by Håvard Sande:

Får håpe det blir like fleksibelt som MSFS mht at hvem som helst kan lage scenery, panel og fly til det.


Jeg tror nok at jeg kan love deg at det blir vesentlig mer fleksibelt enn MSFS. Siden kildekoden er tilgjengelig så vil enhver kunne gjøre tilpasninger og forbedringer.

Uten å ta munnen for full kan jeg røpe at en av de underprosjektene som starter nå er implementasjon av Squawkbox (kompatibel med den som finnes for MSFS)

Det er selvsagt mye som mangler i FGFS ennå, men man ser at flere moduler allerede er i bruk til profesjonelle prosjekter. Det er godt driv i

prosjektet og det kommer en ny build ca. hver uke.

--Magne

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Flight Gear har en del også som andre flysimulatorer mangler, ihvertfall inntil nylig. Etter å ha meldt meg på mailgruppene til FG kan jeg i hvert fall bekrefte at det er engasjement og deltakelse, og at det drives seriøst!

Jeg hentet ned versjon 0.7.3, og prøvde å kjøre den. Simulatoren starter opp, men fungerer ikke, sannsynligvis fordi jeg bruker Win 95, og fordi jeg ikke har OpenGL-drivere (tror i hvert fall jeg ikke har det)

------------------

Håvard Sande

havarsa@online.no

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ser ut som det har kommet en oppdatering som retter

bug'en

Sakset fra simflight.com:

Curtis Olson from the Flight Gear Project announced the following for users of the Win32 platform and their flight sim development project:

"The bug in the prebuilt FlightGear-0.7.3 windows executable that was causing crashes on many people's systems has been tracked down. I have uploaded a new binary package to the FlightGear ftp server. The new file you want to download is in the

"Win32" subdirectory and is called "fgfs-win32-bin-0.7.3a.exe".

You can just install this over the top of your existing installation. If you've already downloaded and installed version 0.7.3 of the base package, you don't need to do that again."

 

LN-INY

Thor - 005

------------------

Ivar Nygård

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...