Gå til innhold

Thomas Dehli

Members
  • Innholdsteller

    96
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Thomas Dehli

  • Bursdag 30. nov. 3

Thomas Dehli's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Vet ikke hvor nøyaktig du skal ha dette, men det står 3 stk på linje der start og stop er markert på kartet. http://www.gulesider.no/gsi/route.do?n=&mode=R&size=1&cb=rm&c=a&cm=&v=&bkode=&drill=&showCompanies=false&firma=&clickX=174&clickY=139&msa=m1&x=9.651644&y=63.702026&id=&startId=s_9.651643_63.702026&finishId=&spraak=1&oldZoom=4
  2. Så nettopp en reklamesnutt til BigBrother på TVNorge hvor de viser at du kan se BigBrother live osv. Der viser de ved hjelp av en browser hvor lett det er å se deltakerne live. På den "linke" menyen øverst i browseren var det linker til bla. VACC Norway og Avsim. Noen som føler seg truffet ? [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image] ------------------ MVH Thomas.
  3. Hei. Du finner mere informasjon om PS1 på http://www.aerowinx.com/"'>http://www.aerowinx.com/" TARGET=_blank>http://www.aerowinx.com/ ! Husk at dette kun er en systemsimulator og du kan knapt se ut. ------------------ MVH Thomas.
  4. Hei! Må bare si meg enig i det du sier. Har hatt PS 1.3 i snart 2 måneder nå og denne simmen er bare fantastisk. Det er også laget en god del addons, som f.eks Squawkbox for PS. Sjekk ut http://www.virtualcoastair.com/"'>http://www.virtualcoastair.com/" TARGET=_blank>http://www.virtualcoastair.com/ under PS 1.3 section der. ------------------ MVH Thomas.
  5. Er vel denne dere tenker på. http://atc2000.virtualave.net/"'>http://atc2000.virtualave.net/" TARGET=_blank>http://atc2000.virtualave.net/ ------------------ MVH Thomas.
  6. Mener å huske at VG skrev for noen dager siden at SAS skulle innstallere strømforsyninger for PC i deres langdistansefly. Mener også å huske at det stod i 767'ene, men mulig jeg husker feil? Mulig at det er slik som Rune sier at det først vil bli i de nye airbus'ene. ------------------ MVH Thomas.
  7. Så vidt jeg vet så er vel det der den gamle siden. Den nye ligger foreløpig på http://www.flightservice.net/fc/main.html"'>http://www.flightservice.net/fc/main.html" TARGET=_blank>http://www.flightservice.net/fc/main.html ! ------------------ MVH Thomas.
  8. quote: ps: hva skal du egentlig med bildene? Skulle vel brukes til skrivebordsbakgrunn? ------------------ MVH Thomas.
  9. Alle opensource fan (og andre), Flight Gear Flight Sim er en gratis flightsim med open source. Altså, her kan du endre kildekode og bidra til en bedre flightsim for oss alle [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/wink.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/wink.gif[/image] [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/wink.gif[/image] Såvidt jeg husker har den vel blitt nevnt her i forumet før?! Uansett, man finner den på http://www.flightgear.org/"'>http://www.flightgear.org/" TARGET=_blank>http://www.flightgear.org/ og man kan laste den ned for Windows, Mac eller Unix. Noen screenshots kan man finne her http://www.flightgear.org/Gallery/"'>http://www.flightgear.org/Gallery/" TARGET=_blank>http://www.flightgear.org/Gallery/ . Sceneryet dekker vel hele USA og man kan laste ned scenery for mange deler av verden. Utifra disse bildene må jeg si at dette ser lovende ut og jeg gleder meg til å se resten av utviklingen av denne flightsimmen. Lenge leve opensource ! [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image] ------------------ MVH Thomas. [Edited by Thomas Dehli 23-05-2000.]
  10. Heisann! Har et lite spørsmål ang. AIPn. Det er nå 1 år siden jeg bestilte hele pakka med SUP, 400 kr. Da får jeg jo oppdatering i et år etter det. Men koster det ikke da 400 nye kroner for 1 nytt år? Går det isåfall an å bestille et helt nytt AIP til den samme prisen? Har vært litt slurvete med oppdateringa, og noen ark har gått rett i søpla som ikke skulle ha vært der ------------------ MVH Thomas.
  11. Byåsen, Trondheim.. ------------------ MVH Thomas.
  12. Hei Jeg synes å huske at det for noen måneder siden var en tråd som nettopp handlet om gamle/klassiske spill? Der kom det opp en link til en side som hadde både fs3 og fs4(husker ikke om man kunne finne gamlere versjoner der også?). Du finner sikkert igjen tråden hvis du bruker søkefunskjonenen til UBB. ------------------ MVH Thomas.
  13. quote: Med et lite bilde (noe som ikke burde vaere noe problem), saa hadde det vaert perfekt!! I den trykte utgaven av adressa var det faktisk to bilder av flyet som stod midt på E6. Tok noen sekunder før jeg forstod at dette var en aprilspøk [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image] [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image] ------------------ MVH Thomas.
  14. Jeg skal dit ja [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image] ------------------ MVH Thomas.
  15. LOL! [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image] ------------------ MVH Thomas.
×
×
  • Opprett ny...