Gå til innhold

FSClouds 2000


Anbefalte innlegg

Hello!

Ser i FlightSim at Flight One Software er ute med ny versjon av FSClouds.

Jeg er eier av "FSClouds an Textures Pro" for FS98. Skyene i FS98 var ikke mye å skryte av, så FSClouds gjorde forbedringer, uten at jeg vil gi produktet mer enn terningkast 3, mest på grunn av bruksproblemer.

Så nå er altså "FSClouds 2000" ute.

Hvordan er så dette produktet? Det nytter ikke å lese produsentens anbefalinger. Syns også opplysningene om produktet er litt mangelfull, det blir mest skryt.

Vi vet alle hvilke problemer FS2k gir oss med hensyn til framrate. Komplisert vær med mye skyer og regn gir mye stillbilder, selv på en bra maskin. Er derfor litt skeptisk til å putte inn "fantastiske skyer". Kanskje dette resulterer i full stopp?

Dette blir bare spekulasjoner, kanskje vi må vente på at noen prøver FSClouds 2000 og at resultatet blir lagt ut på nett.

Syns forøvrig at skyene i FS2k er egentlig grei nok, så spørsmålet blir om det er verdt å bruke ca. 300,- kr. på skyer og litt annet snaks som følger med.

Hva tror dere?

Ha en skyfri dag!

------------------

Hilsen

John-Karstein

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei.

Jeg har kjøpt FS Clouds 2000, og synes forskjellen er fantastisk. Dere vet jo alle hvordan skyene i FS2000 ser ut på nært hold, temmelig kornete og kunstige. FS Clouds gjør dem mye mykere og mer 'fluffy'.

Nå har jeg ikke fått prøvd produktet ytteligere, fordi det har en ganske stor bakdel (som sikkert snart blir rettet opp). Når det skjer en feil med programmet, så må man installere det på ny, og siden registreringen er en del av installasjonsprosessen så vil programmet ha meg til å kjøpe det en gang til. Jeg har skrevet til support og sagt fra om dette (og ser flere som lurer på det på forumet til http://www.flight1.com" TARGET=_blank>Flight One), så jeg får sikkert snart en løsning på det. Jeg har veldig god erfaring med support fra selskapet tidligere.

Ellers anbefales det å følge linken til selskapet, og studere 'før og etter' bildene fra FS2000, så ser dere selv. Jeg synes det er verdt de $25 (200 kroner).

------------------

Bjørn O.

henjum@privat.cybercity.no

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei dere!

Etter å ha studert diverse fora er oppfattningene delte, med det virker som om at de fleste heller til at dette ikke er verdt pengene. Det er faktisk flere som skal kreve pengene tilbake.

Det er mulig det fungere bra i dine øyne, Bjørn som mange andre, men de aller fleste mener at dette ikke gir den gevinsten som produktet tilsier.

Noen mener at enkelte skytyper har en merkelig form og farge, og at skyene ikke blir skikkelig synlig før de er tett innpå flyet. De popper opp lenge etter FS2000 skyene.

Mange sammenligner denne lanseringen med freeware utgivelsen av nye skyer for Fly, som visstnok skal være meget bra. De aller feste mener at sammenligningen blir nærmest absurd.

Jeg velger derfor å spare pengene i denne omgang. Kanskje det dukker opp noe bedre etterhvert.

Det er forøvrig greit å se i dette fora at Airport 2000 heller ikke er noe å bruke pengene på. Det fins mye freeware som er mye bedre.

So long!

------------------

Hilsen

John-Karstein

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei.

Som du sier så kommer det an på personen, tydeligvis. Jeg har ikke sett på forumet til Avsim, og føler heller ikke for det, hvis det er sånn de snakker der! [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif[/image]

Jeg er en 'gammel' FS Clouds fan, og har de gamle versjonene også. Brukte alltid FS Clouds når jeg fløy, og kommer nok fortsatt til å gjøre det. Jeg tok meg nettopp en tur i C172'en på Sola, og brukte der real-weather (FS Meteo) og FS Clouds. Har lagt ut et bilde http://flightsimmers.net/airport/henjum/FSpics/sola1105.jpg" TARGET=_blank>her. Som dere ser så er skyene synlige fra lang avstand hos meg. Disse tynne slørskyene over er akkurat som å se ut av vinduet her nå.

Se også 'http://www.flight1.com/images/fsc2k/default.jpg" TARGET=_blank>før og http://www.flight1.com/images/fsc2k/new.jpg" TARGET=_blank>etter'-bildene hos Flight1. Den kornete konsistensen i det første bilde er i alle fall jeg glad for å være kvitt med, så kan de andre si hva de vil! [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/tongue.gif[/image]

Selvfølgelig hadde jeg foretrukket at et slikt program som FS Clouds 2000 var gratis slik som til Fly!, men det er det altså ikke.

------------------

Bjørn O.

henjum@privat.cybercity.no

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei

Må bare si at effekten av farger, ovegangeng, 3D, mm. kan varierer ganske mye fra skjermkort til sjermkort.

Jeg har ikke selv prøvd dette sky-addonet selv, men utifra det jeg har sett av den tidligere versjonen. er dette tilfelle.

Jeg har Fs2k installert på to maskiner her. En maskin med Matrox millenniun og en med Ndiniva Riva. Det er det ganske stor visuell forskjell på grafikken, bla. på skyene.

Så jeg tviler ikke på at Bjørn kan ha et meget bra resultat på sin maskin, mens andre kankje ikke får det like bra.

Har ikke testet dette selv men det er mulig at man kan variere på distansen skyene oppstår ved å justere på visibilityen i optionsen, Og det er jo også mulig at minne på skjermortet har en innvirkning. Og ikke mist hvor rask prosessoren er

Jepp..jepp så var det sagt

Espen

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...