Gå til innhold

Tåkemur eller lydmur sprenges?


Jim Vold

Anbefalte innlegg

Hei.. Det ble diskutert en del om dette bildet under: http://www.airpics.com/showimg.php3?imgid=mil0031"'>http://www.airpics.com/showimg.php3?imgid=mil0031" TARGET=_blank>http://www.airpics.com/showimg.php3?imgid=mil0031

Nå er jeg litt usikker. Når jeg ser på bilder fra: http://www.sky-flash.com/speed.htm"'>http://www.sky-flash.com/speed.htm" TARGET=_blank>http://www.sky-flash.com/speed.htm (under lydhastighet) og http://www.sky-flash.com/boom.htm"'>http://www.sky-flash.com/boom.htm" TARGET=_blank>http://www.sky-flash.com/boom.htm (over lydhastighet).. I tillegg har jeg også henvist til en film som har tittel: F-14 i subsonic..

Ser vi på formen til vanndråper rundt flyene, så vil det si at min bildet er faktisk av et f-16 i lydhastighet i følge sky-flash ,mens andre sier nei...

Selv om jeg har lest i adresse-avisen etter flystevnet at det gikk gjennom tåkemuren. Fint om noen "eksperter" kan svare på dette.. Jeg hørte ingen noen særlig smell.. Enn det jeg er vant med.. Her mener jeg at det er ingen lydhastighet.

JimV

LN-JVO

[Edited by Jim Vold 26-01-2000.]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

Jeg viste min far, som er flyger, disse bildene. Både av F-16'n og filmen av F-14'n. Når det gjaldt F-16 bildet var han litt usikker, men når det gjaldt F-14'n sa han at det var ett typisk fenomen, som man sjelden ser hvis det ikke er fuktig luft, LIKE FØR ett fly går igjennom lydmuren. Han mente altså at flyet ikke var gått igjennom lydmuren, men at det lå på grensen. Altså; ingen smell heller!

Mvh

Vidar

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...