Gå til innhold

Litteratur


Hans Torstensen

Anbefalte innlegg

Heisann !

Kontaker du din lokale Narvesen kiosk, så skal de være i stand til å skaffe deg hva det enn måtte være (med forebehold om at det er et distribuert magasin).

Det er også utarbeidet et egen katalog med en del av Narvesen sitt sortiment. Du kan også ringe hovedkontoret som ligger i Oslo.

 

mvh

Bjørn Ramsland

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei.

Du kan tro jeg har lett og spurt hos "alle" distributører ang. flightsim-blader. Dessverre ingen som kan skaffe noe slikt i Norge. Er det andre som vet om og hvor man kan kjøpe slikt her til lands?? Det finnes en mengde flightsim-blader og det burde da være marked for noen av disse når man ser den aktivitet som utspiller seg i diverse fora....

Kanskje et begrunnet ønske med diverse underskrifter til Narvesen sentralt, kunne gjøre underverker?

mvh Ole-Jørgen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ingen dum idè det Ole-Jørgen!

Kanskje vi bare skulle mailet Narvesen (http://www.narvesen.no/) og gitt uttrykk for vårt savn. Rett mann er sikket Markedssjef Gunnar Farstad, (gunnar.farstad@narvesen.no), Narvesen Distribusjon, http://www.narvesen.no/database/narvesen.nsf/htmlmedia/media.html,"'>http://www.narvesen.no/database/narvesen.nsf/htmlmedia/media.html," TARGET=_blank>http://www.narvesen.no/database/narvesen.nsf/htmlmedia/media.html, telefon 22 57 32 80.

Men vi bør vel gjerne komme med et par konkrete forslag til blader?

Problemet er kanskje at ikke så mange av oss har kjennskap til noen, men hva med MicroWINGS? (http://www.microwings.com/index.html)

HGT

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva om noen "glupe hoder" som kunne gi ut et Norsk eller nordisk kunne tenke seg å starte med å utgi et slikt blad?

Jeg lurer på om kunne utgis i abonnement eller i løssalg?

Det er vel at det er et lite marked i Norge og da går "vinninga opp i spinninga"og da er det vel ikke lønnsomt å ha slikt blad.

Hvis noen er interessert i å starte slikt blad, men da kunne man utgi som "prøve" til de som er registrert på forumsidene eller flysimmerlista?

Dette innlegg er bare for å teste om hvor mange som kommer med innlegg.

Oddbjørn

------------------

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kjenner til følgende blader for flightsimmere:

http://www.pcpilot.net/"'>http://www.pcpilot.net/" TARGET=_blank>http://www.pcpilot.net/ http://www.microwings.com/"'>http://www.microwings.com/" TARGET=_blank>http://www.microwings.com/ http://www.ftmagazine.com/"'>http://www.ftmagazine.com/" TARGET=_blank>http://www.ftmagazine.com/

Førstnevnte er engelsk, og er et meget bra blad. Det dekker derfor litt mer "hjemlige" spørsmål enn de to øvrige. Produktomtalene er OK, og det er en og annen artikler om flyving. Det er ganske mange produktomtaler i PC Pilot. Siden bladet er helt nytt, så kan det hende at dette vil endre på seg. Full Throttle eies av Abacus, og jeg er mer kritisk til produktomtaler i dette bladet i og med at Abacus selv produserer software til FS. Full Throttle har hatt noen artikler om å lage scenery og paneler. Microwings inneholder mange artikler om flyving. Microwings inneholder mange artikler om flyving og navigering.

Du får ta en titt selv på disse sidene.

Egil Johnsen

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...