Gå til innhold

Det går likar no


Dag Johansen

Anbefalte innlegg

Jeg har nå flyttet alle filen på flightsim.no fra webserveren til en ftp-server. Dette fører til at belastningen på webserveren blir mindre og det skal nå gå raskere å bla seg gjennom sidene her.

I tillegg skal denne (noe overbelastede) serveren få seg en ekstra prosessor og mer ram en av de neste dagene. Da vil vi også være kvitt problemene med "server to busy" o.l. når man legger inn nye innlegg her.

------------------

Dag Johansen

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

Her er det litt om proxy. Håper dette beskriver litt av dette med proxy!

Ved å bruke proxy kan surfing på utenlandske sider gå mye raskere. En proxy-server er en maskin som står mellom din maskin og maskiner i utlandet. Web-sider og filer som lastes ned av brukerne lagres på proxy-maskinen, og når du så kommer for å hente ned filene eller sidene vil du få dem fra proxy-serveren og ikke fra maskinen i utlandet. Dette betyr at hastigheten på nedlastingen av populære web-sider øker. Ikke alle sider lagres på proxy-serveren, kun de mest populære blir liggende.

----------

http://www.nextel.no/kundesenter/hjelp/konfigurasjon/andre/881677905.9121.html" TARGET=_blank>Mer info hos Telenor Nextel

----------

NB - Å bruke proxy vil ikke hjelpe mot sidene her i forumet da de er satt opp slik at de ikke lagres der. Årsaken er at du ved å bruke proxy kunne risikert å ikke få med de siste innleggene.

Dag

------------------

Masse Hilsen

Tor Harald Tessem http://home.sol.no/~thtessem"'>http://home.sol.no/~thtessem" TARGET=_blank>http://home.sol.no/~thtessem

Beklager evt. Skrive feil!

[Edited by Dag Johansen 05-01-2000.]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...