Gå til innhold

Bruk av gate


Stig Harald Ådland

Anbefalte innlegg

Reiste til Gran Canaria i sommer. Britannia 757 stod då ved gate 48 på ENGM. Då vi kom tilbake fra GCLP med Britannia 767-300 parkerte den også ved gate 48. På http://www.osl.no"'>http://www.osl.no" TARGET=_blank>http://www.osl.no ser eg at et SAS fly som skal til Manchester (helt sikkert en MD8x) også bruker gate 48, men det er då ikkje mer enn halvparten så høgt som 757'en, men allikevel slipper passasjerene å klatre for å komme seg inn i flyet [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif[/image] så eg lurer på: kan disse gatene justeres opp og ned etter hvert som det er nødvendig???

Hilsen

LN-STH

[Edited by Stig Harald Ådland 14-12-1999.]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Broene kan justeres opp og ned og de kan reguleres ut og inn. Slik kan man tilpasse broen etter som hvilket fly som kommer. I tillegg er det et dockingsystem(godt kjent fra Norway98) som man stiller inn på flytype, og dette systemet guider kapteinen med hvor langt fram han skal og hvordan han ligger han sideveis. Dette dockingsystemet tilpasses hvilken flytype det er som kommer. Dersom noe skulle komme i veien for flyet underveis inn mot broen, kan den som styrer broen slå på et stor stopsignal. Det er svært viktig at flyet stopper riktig. Hvis ikke vil ikke broen passe til der hvor døren på flyet er. Det er også viktig at flyet sideveis parkerer riktig da det ellers vil bli en stor glipe mellom flyskroget og broen. Ellers er det riktig som Øystein sier at broen tilpasser seg flyets høyde.

DANIEL SKJELDAM

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...