Gå til innhold

Oslomøte - 6. Desember


Torgeir Tveiten

Anbefalte innlegg

Da skulle det være duket for nye, friske inputs på Lorrys i Parkveien. 6.Desember blir det nytt møte for flightsimentusiaster i Oslo og omegn. Jeg kan desverre ikke delta selv denne gangen, men vær ikke redd. Tore Sætre organiserer denne gangen.

Tore: Hvis du har noe å legge til (feks klokkeslett), så fortsett under her.

-Torgeir

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var ikke så lett å komme gjennom på Lorry og jeg tror de har spiseplikt nå i juletiden. Har undersøkt litt hva alternativer vi har og fikk anbefalt et sted i Kristian IV's gate som heter Eilefs Landhandleri. Her skal de være hyggelige omgivelser og muligheter for en liten matbit. Stedet ligger like ovenfor utestedet Kristian IV, vis-a-vis Hotel Bristol i retning Grensen.

Om ingen protesterer høylydt møtes vi der mandag klokken 19:00. Jeg skal få satt av et bord og stiller med en Flightsim.no logo for evt. nye "medlemmer".

Håper så mange som mulig har anledning til å komme, både de som har vært med før og nye! Skal love at terskelen for å få praten i gang er lav. Se gjerne "After-action report" fra forrige møte på http://www.flightsim.no/ubb/Forum5/HTML/000338.html."'>http://www.flightsim.no/ubb/Forum5/HTML/000338.html." TARGET=_blank>http://www.flightsim.no/ubb/Forum5/HTML/000338.html.

Det kunne vært litt greit å vite hvor mange som regner med å komme slik at jeg ikke bommer helt på reservasjonen. Send meg en mail eller post her i denne diskusjonen om du regner med å komme. Adressen: tore.satre@iname.com

Velkommen alle sammen!

------------------

Tore Sætre

Oslo, Norway

E-mail: tore.satre@iname.com

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En liten reminder på Flightsimmer-møte i kveld!

Stedet er Eilefs Landhandleri i Kristian IVs gt. 1 (mellom Grensen og Hotel Bristol). Jeg er på plass fra 19:00 med en Flightsim logo stratigisk plassert på bordet.

Håper å se både gamle og nye ansikter. Som noen skrev tidligere, nå har de fleste av årets flysimulatorer ankommet så det burde ligge ann til luftige diskusjoner!

Om noen tar middagen der kan den hyggelige danske vertinnen by på salater, spareribs, fiskekaker, kyllingvinger, hamburger, tysk pølse, løvbiff og selvfølgelig drikke for de som måtte mene at det er god mat i det.

Velkommen!

------------------

Tore Sætre

Oslo, Norway

E-mail: tore.satre@iname.com

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...