Gå til innhold

Spørsmål ang. ProController/SB


Eivind Tollerød Fosse

Anbefalte innlegg

Jeg er nybegynner i bruk av SB. Første gang jeg fløy ordentlig var under flyinet forrige torsdag (takk til Stavanger Kontroll, Oslo Kontroll, Gardermoen Approuch, Tower og Ground for en flott tur!!!)

Nå har det seg slik at jeg nylig fant en side på internett (http://www.satnet.satco.org/atcdisplayjar.html)(heretter: Kartet) hvor det finnes et kart over USA og hvilke kontrollere som er online (trodde jeg). Jeg satte meg derfor i flyet klar til å gå, men da viste det seg at ingen av dem jeg hadde sett for få minutter siden var oppe lenger... Kun noen kontrollsentraler i nærheten... Jeg gikk inn på siden over igjen, og der var de som før... Jeg gikk så inn på (http://www.satnet.satco.org/cgi-bin/mgen.cgi?file=all.mhtml)(heretter "den andre siden"). Og her var ingen av dem på kartet listet opp (kun den ene kontroll sentralen).

Hva er galt? Det virker som om kartet og den andre siden er forskjellige servere (noe jeg trodde ikke skulle bety noe?) Hvordan kommer jeg i kontakt med dem på kartet? Er ikke kartet brukbart? I såfall er det synd, for der var det mange fler kontrollere en på den andre siden...

Håper på noen svar.

Ha en god dag?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

Hyggelig at du hadde en fin tur på flyinet!

Angående kontrollere, virker det som om både Whazzup og ATCdisplayjar har problemer med oppdateringen. Begge disse to skal meg bekjent være basert på SATNET sin web-side http://www.satnet.satco.org/cgi-bin/mgen.cgi?file=all.mhtml"'>http://www.satnet.satco.org/cgi-bin/mgen.cgi?file=all.mhtml" TARGET=_blank>http://www.satnet.satco.org/cgi-bin/mgen.cgi?file=all.mhtml

men nå er det ikke samsvar mellom disse. Det er websiden som viser den korrekte situasjonen.

En mulig forklaring på dette kan være at SATCO akkurat nå arbeider med å flytte SATCO Prime (tatt ned fra nettet i dag), og selve SATNET-serveren (web-serveren) må også flyttes. I denne forbindelse kan det være at noen av systemene innen SATCO ikke vil fungere slik som normalt.

 

-Frode

------------------

Event Coordinator

http://home.sol.no/%7Ees/" TARGET=_blank>ARTCC Norway

http://www.maeland.com" TARGET=_blank>www.maeland.com

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...