Gå til innhold

Kostbar moro!


Gjest

Anbefalte innlegg

Så har den kommet til butikken «på hjørnet» her hjemme også. Snakker selvsagt om FS2k. Men prisforskjellen mellom Pro-versjonen og standardversjonen var ublu, og det var prisen forøvrig også. 699,- for standard og pluss på 300,- for Pro. Det må da finnes billigere alternativ et sted? Det hører med til historien at Pro-versjonen ble revet vekk samme dag som den kom, så det ser ut til at folk har penger. Hva som verre er; maskinen må oppgraderes eller byttes ut for å kjøre dette vidunderet fra Maikrosåft. Så inntil videre får jeg fly mellom firkantede skyer i FS98 til dette kommer ned på jorden. Og det er vel naivt å tro at det noengang gjør det...?

Bjørn Granvang

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vanvittige priser. De burde skamme seg! [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/wink.gif[/image]

Prøv hos Telenor-butikkene. Der koster Pro-versjonen 745,-. I alle fall i Stavanger.

Tusen kroner... hørt på maken... [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/blush.gif[/image]

 

------------------

Bjørn O.

henjum@online.no

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

Jeg tror ikke de tar slike saker. For butikkene kan beklagelig i følge norske lover sette en viss pris så de ønsker. Det er bare beklagelig slik. Vis jeg ikke husker helt feil i fra rettslæren som jeg hadde for 6 år siden ca!

Så det er en stund siden men jeg tror jeg kan huske noe slik.

------------------

Hilsen

Tor Harald Tessem

thtessem.b3.no

Beklager evt. Skrive feil!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kort til Ivar Amundsen, ja, jeg får lov å være på nett, nei, jeg er ikke alene hjemme. Til orientering, jeg nærmer meg 50 år så selvråderetten har jeg fortsatt i behold. [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image] Og jeg farer ikke med skval når jeg poster her på Forum. Prisen jeg oppgav var så ublu som beskrevet. Musikkverket, Mosseporten - sjekk selv! Alt hører inn under Steen & Strøm (stæl & røm) så de må vel ta igjen på en ublu husleie. Ekspeditøren var helt blank ang. priser på spill, men han lovet å ta det opp med innehaveren straks. Uansett hva som skjer på prisfronten akter jeg å sitte på gjerdet til dette kommer på skinner. Selv om jeg ikke er så mye på nettet som før , så får jeg med meg såpass at jeg skjønner det kan være lurt å se det hele an en stund til. En bekjent av meg fikk tak i Pro-versjonen ( til 999,-) og hadde problemer fra dag 1. Og han har bedre maskin enn det jeg har. Så da blir det et enkelt regnestykke. 999,- + IBM Aptiva = trøbbel. Dessuten surrer jeg fortsatt rundt nede på Biggin Hill i en gammel P51 Mustang og er fornøyd med det.

Bjørn Granvang

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Bjørn!

Jeg har ibm Aptiva tingen ufff (dritt maskin) ja ja nok om det [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

Der funker fs2000 meget bra det gjør det...! Et skjerm kort som jeg ikke aner hva er for no.. Har reve ut lydkortet i maskinen og hev i et roland kort heller.... Funka fin [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

Men jeg tror det er bare det at vis en kjører med win 95 så får en problemer. Kjører en med win 98 så funker både FLY! og fs 2000. Jeg fikk heller ikke til dem på windows 95. Villa bare ikke starte.

Men obs! jeg har desktopp versjonen jeg *sukk* (men fikk den så billig)

------------------

Hilsen

Tor Harald Tessem

thtessem.b3.no

Beklager evt. Skrive feil!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...