Gå til innhold

Jonas Olsen

Members
  • Innholdsteller

    54
  • Ble med

  • Siste besøk

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Jonas Olsen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei. Jeg var innom en finsk fly simulator side idag: http://personal.inet.fi/surf/aircraft/'>http://personal.inet.fi/surf/aircraft/"'>http://personal.inet.fi/surf/aircraft/" TARGET=_blank>http://personal.inet.fi/surf/aircraft/ Her så jeg at den nyeste versjon av Scenery som dekker hele Finland er fra Oktober`96... Kommer det noe nytt snart? Hørte om Finland 2 eller 3. Det skulle komme i begynnelsen av 99 en gang men det ble ikke noe av tydeligvis. Jeg vil gjerne ha nye versjoner av flyplasser som Ivalo, Tornio, Mariehamn, Vantaa, Kitele. Er det noen som vet noe om slikt scenery kommer? Hilsen Meg. Hi. I visited a Finnish flight simulator site today: http://personal.inet.fi/surf/aircraft/ I read that the newest edition of scenery that covers all of Finland is from October`96. Will there be any new soon...? We now have Norway and Sweden..but... where is Finland? We even got Denmark winning the Melodi Grand Prix... Greetings from Me.
  2. Stili... Jeg har jo ikke fått framkalt dem enda men blir vel å sende dem inn til Extra film å da får man jo et xtra sett bilder. Jeg tok et bilde ut av passasjer vinduet også så man kan lage virtuell view ut av det. Jeg tok bilde ut av vinduet ved flaps. Tenkte å ta et bilde lengre fram ved propellen men den sto i ro så det hadde sett litt dumt ut når man flyr. Tenkte jo at du jobbet der men måtte bare få det bekreftet... [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image] Hvor på flyplassen jobber du? Eksp. eller... Pappa jobber i tårnet... [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image] Hilsen Meg.
  3. Hmmm.... Hvem er du Lars C.??? Jobber du på flyplassen? Jeg var på flyplassen idag å tok noen bilder ja... 30 stk. [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image] Vi kjørte først opp til hangaren men fikk beskjed om at den skulle takse ned til "terminalen". Så var jeg inne i flyet og tok bilder av cockpit og cabin. Det var det goe gamle interiøret. Orange/brune seter. Så tok jeg masssse bilder av flyet. Fra alle vinkler. Jeg var oppe i tårnet og fikk tatt et par oversiktsbilder. Kanskje jeg kunne lagt dem ut på internett men jeg har ikke peiling på hvordan. Hilsen Meg.
  4. Haha. Jeg må nå bare flire. At det går ann av AA å være så tåpelig. Send dem til Vadsø så skal jeg drikke meg full å banke dem opp med et fenalår og tørrfisk. Kan noen skaffe en e-mail til AA så kan vi skrive litt protest mailer og slikt. M. Steen: Jeg blir sur hvis dette er aprilsnarr... [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image] Hilsen Meg
  5. Hei. Minner med Twin Otteren... hm.. skal vi se. Jeg reiste alene med fly da jeg var liten. Hadde vært å besøkt besteforeldrene mine i Melbu. Var på siste etappe på reisen og vi skulle over fra Kirkenes til Vadsø. Alle gikk ombord i Dhc-6en og spente seg fast. Motorene blir startet opp og.... slått av. Alle får beskjed om å forlate flyet. Det har oppstått motorproblemer. Alle inn på flyplassen og ut igjen etter 10 min. Hele prosessen gjentar seg men på tredje forsøk kan vi endelig ta av. Må innrømme at jeg var litt nervøs. Jeg var bare 6-7 år og motortrøbbel betyr at man faller ned... eller stopper. Annen opplevelse: Pappa jobbet i tårnet i berlevåg og jeg var der på besøk. En twin otter uten passasjerer tar av og flyr ut mot havet. Plutselig klatrer den noe voldsomt legger seg over 90 grader og kommer rett mot tårnet. Jeg holdt på å drite meg ut. Var framdeles bare 6-7 og ting som kommer mot deg, treffer deg. Flyet suste rett over taket og det ristet i hele bygget. Det var stilig som ****. Hilsen Meg.
  6. Hei. Jeg så den. Kl. 19:48 fløy den over Vadsø. Jeg tok hunden med på en tur bortover gangstien og prøvde å følge litt med på himmelen. Der så jeg det blinket i skyene og jeg hørte en dempet Dhc-6 lyd i det fjerne. Kanskje på sin plass å nevne at bikkja stakk av og har enda ikke kommet tilbake enda. [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/mad.gif[/image] LARS C: Vet du når Twin Otteren kommer til Vadsø i morgen? I finnmarken sto det ihvertfall at det var Per S. som skulle fly den. Hilsen Meg.
  7. Hei. Det var akkurat på NordNytt om Twin Otteren. De sa at det kom til å være en markering i Båtsfjord når den har landet der. Den siste turen går fra Kirkenes Kl. 19.25 og slutter i Båtsfjord ca. en halvtime seinere. Den er vel over Vadsø ca. 10-15 min etter take-off. Kaptein Per Støre(55) har fått æren av å parkere den siste Twin Otteren. Twin Otteren vil stå i Båtsfjord til Lørdag før den vil bli fløyet vekk og klargjort for salg. [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/frown.gif[/image] En annen nyhet er jo at Arctic Air vil begynne å fly Vardø-Kirkenes på Lørdag med Dornier 228 (samme som Norving brukte) Vi må vel snart få Arctic Air på FS2000. Hilsen Meg.
  8. Heia. Jeg tror det er bilde av at flyet bryter lydmuren. Skal ikke si det for sikkert men jeg så noe lignende i Vi Menn. Hvordan de tar dette bildet er ikke godt å si. Hilsen Meg.
  9. Heia. Var det et seriøst spørsmål??? Om flyet sjangler?? Kanskje litt under taxi, hvem vet... [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif[/image] Men i lufta må du vel ha hvertfall 8,2 i promille [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif[/image] for å få det til å "sjangle" Hilsen Meg.
  10. Neida. Det er helt lovelig. Spillene går under kategorien abandonware. Altså "forlatte" programmer. Produsentene regner vel ikke med at de vil tjene særlig mye mer på produktet så de legger det ut til download for allmennheten. Som dere ser så er det tre versjoner av FS man kan laste ned på disse sidene så her kan eldre mennesker boltre seg i nostalgi. Det er også en masse andre gamle flyspill. Hilsen Meg.
  11. Heia. Jeg så at det var kommet et program kalt terrabuilder som gjør ditt og datt med elevated mesh... Kommer dette til å skyte fart i Norway2000 prosjektet??? Gleder meg til det kommer [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif[/image] Dere gjør en fabelaktig jobb!!!! Hilsen Meg.
  12. Heia, Det er trist å se screenshot fra slike simulatorer å bare måtte drømme om dem... Jeg gleder meg til en slik simulator blir gitt ut for hjemme computeren... Hilsen Meg.
  13. Heia. Jeg har begynt å sjekke siden FSplanet.com daglig å liker filene der veldig godt men jeg lurte på om noen vet om hvof filene går når de forsvinner fra siden. Man kan jo bare se noen få dager tilbake... Har fsplanet.com et eget arkiv??(jeg kan ikke finne noe på siden deres) Jeg har også søkt etter mange av filene på flightsim.com men finner bare et fåtall av dem der. Noen som vet...??? Hilsen Meg.
  14. Heia. Gå til denne siden: http://www.gangsters.org"'>http://www.gangsters.org" TARGET=_blank>http://www.gangsters.org Her er en lett meny til høyre i skjermen. Trykk på F og et nytt vindu åpnes... Så blar du nedover til du kommer til Flight Simulator 5.0. Der er det 2 linker bak som vil ta deg til en side der du kan laste det ned. Voila. Gangsters.org kan jeg albefale til alle som vil være litt nostalgisk. Du finner alt av spill der som er gått ut av dato + linker til masse andre sider med gamle gode... Hilsen Meg.
  15. Har du installert patchen til FS98. Jeg fikk masse drit med fjellene og texturene da jeg la inn Norway98 uten patchen til simmen. Jeg slettet Norway98 og installerte patchen og alt fungerte fint. Nå har jeg såklart ikke FS98 lenger... Steinalderprogram... [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif[/image] Hilsen Meg.
×
×
  • Opprett ny...