Gå til innhold

???Squawkbox???


Morten Nelson

Anbefalte innlegg

Ok, du har visst nesten fått med deg hva PC (ProController) er. PC er altså et program de som er ATC bruker for piloter som flyr online (ikke MP, selv om det er nesten det samme. forskjellen er nettopp at Multiplayer er uten ATC). PC fungerer som en radarskjerm og kommunikasjonsmiddel.

 

SB (Squawkbox)er det programmet som piloten bruker for å kommunisere med ATC'en når man flyr online. Det er via dette programmet man kobler seg opp til en dedikert server og kan også se andre flys om flyr online. Mer info på disse to programmene og bruken av de finner du hoss IVAO og VACCn, se under Training.

 

Switchbox er derimot noe helt annnet. Visst du hvet hva en HUB er, så kan det sammenlignes med det, men det er mye raskere. En Switchbox er en enhet for å koble 2 eller flere datamaskiner i sammen til et nettverk. Forskjeller til en UB er at den bare sender data til de(n) dataen(e) som skal ha infoen, i stedenfor til alle datamskinene tilkoblet nettverket.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, det stemmer. Men du må også ha en fil som heter FSUIPC.DLL, den fikser mye rart i FS (f.eks oppdaterer den været jevnlig når du er online). Det er også anbefalt å ha en fil som heter CSL, den gjør slik at du kan se alle de andre flyene slik som de er, i stedenfor å se en cessna182 ta loddrett av fordi den egentlig er et helikopter, eller å se en cessna komme inn for landing i 140IAS "[stort

 

Men for å fly Multiplayer trenger du ikke noen av disse programmene.

 

Roger WIlco er et programm du ikke trenger verken når du flyr MP eller online, men visst du ønsker å snakke i stedenfor å skrive så er det anbefalt med RW 8også i MP). Dette forutsetter at ATC'en, eller de andre pilotene i MP-spillet, også har RW. Visst du flyr online er det ATC'en som setter opp en RW-kanal.

 

Men lyden i RW er ikke alltid like bra, så visst du er ny med online-flyging kan jeg anbefale deg å bruke tekst inntil du er vant med fraseilogien og slike ting.

 

Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...