Gå til innhold

Treningskveld 1 oktober


Ivar Hakli

Anbefalte innlegg

Minner om høstens første treningskveld den 1 oktober. Emnet er grunnleggende kunnskaper I, og tar for seg det helt elementære innen SB, PC, RW. Spørsmål fra nybegynnere og andre vil bli besvart etter beste evne.

Er det noen som har spørsmål vedr registrering VATSIM, oppkobling etc, hiv dere med. Mer erfarne er også velkommen. Vi bemanner Flesland (ENBR) og Sola (ENZV) hvis noen ønsker å prøve seg i luften. Påmelding skjer på VACCNs hjemmesider http://vaccn.org/ Treningsserveren finner du på 148.122.208.243 med brukernavn: flight og passord: sim

3 controllere er påmeldt, er det ingen piloter???

Hiv dere med, her er det fullt lov å prøve og feile!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

quote:

Opprinnelig postet av Fredrik Edvardsen:

Bare et lite spørsmål...må jeg bruke SB og mic, eller kan jeg bruke den vanlige ATCen i FS?

Hele vitsen med en treningskvelld er jo netopp å bruke SB. om du vil bruke din egen stemme og miksrofon bestemmer du selv. hvis ikkke går detv på tekst du må skrive inn i ett chatvindu.

 

Og til deg Åsmund!: gå inn på www.vaccn.org og 'training' for å melde deg på.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei

Alle kan være med, men bruk påmeldingen på treningssidene til vaccn.org. Vi ønsker en påmelding for å se om det er noen hensikt å gjennomføre treningskvelden. Hvis det er laber påmelding, blir det heller ingen trening. Så dette er en oppfordring til de som ønsker å starte/videreutvikle dette; delta. Erfarne ATC og piloter kan delta for å hjelpe mindre erfarne...osv

Vi kjører trening ikveld med 4 ATC (ENBR og ENZV twr og app) for 2 - TO - Piloter. Man kan ihvertfall ikke si at servicen på controllersiden er dårlig. Hvis det er flere piloter som ønsker å hive seg med, er det mulig fra 19.00 ikveld på treningsserveren. Dere trenger ikke å være forhåndspåmeldt.

Til deg George. Som det står i starten på denne tråden, så er hensikten med treningskveldene å få nytt folk inn i miljøet og videreutvikle folk med mer erfaring. Du kan hive deg med hvis du vil.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...