Gå til innhold

Knut Semshaug

Members
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Siste besøk

Nylige profilbesøk

212 profilvisninger

Knut Semshaug's Achievements

1

Nettsamfunnsomdømme

 1. Hva er et ok grafikk kort for å kjøre Reverb G2.
 2. Hei. takker for svar. Har prøvd dette, men flyet vises ikke, og kan da heller ikke velges. Stien jeg bruker er : C:\Users\Bruker\AppData\Local\Packages\Microsoft.FlightSimulator_8wekyb3d8bbwe\LocalCache\Packages\Community
 3. Hei. Noen kloke hoder her inne som kan forklare hvordan en legger til fly og Helikopter (lastet ned fra Flightsim.to ) i msfl 2020. Gjerne full sti.
 4. Flyr en del Airbus og Bo.... 787 med flightplan og autopilot. Funker eller rettere sagt funket som bare det, men så i det siste skjer det, at hvis musepeker peker inne i Cockpit, eller på skjermbilde i External, begynner flyet å drifte mot høyre/venstre og alttitude begynner å endre seg. Virker som flyet mister kontakten med flightplanen eller autopiloten. Flytter jeg så musepeker inn i map/atc eller et annet vindu, rette alt seg tilbake til normalen. Noen der ute som forstår? NB: Autopilot og Flight director er tilsynelatende på hele tiden, og må derfor ikke aktiveres på nytt.
 5. Takk. Ble litt bekymret. Får utforske norskekysten med cessna 172 istedet.
 6. Takk. Der ble jeg litt flau, så ikke tegnet oppe i høyre hjørnet. Funker som bare det.
 7. Kjøpte M20R på marketplace, men har problemer. Finner flyet under Aircraft, kan starte en flytur med flyet, men trykker jeg på endring av kurs eller høyde krasjer hele msfs og jeg havner tilbake i Windows 10. Noen som vet ??????
 8. Hei. Kan en ha flere skjermer i MSFS 2020? Skulle gjerne hatt en del av valgene på " Custom Toolbar" på egen skjerm. Hvis mulig, gjerne en liten forklaring på framgangsmåte.
 9. Hei Er ny her i forumet. Lurer på om noen kan hjelpe meg med et snodig problem. Skal legge til Norske Broer i FSX. Har lagt denne inn i Addon Scenery. Når jeg så går inn i Settings Scenery Library, trykker på Add Area, velger Addon Scenery og Norske Broer, trykker på ok, skjer det ikke noe. Velger jeg scenery under norske broer, kommer melding om at "ingen elementer stemmer med søket" Noen som skjønner hva jeg gjør galt.
×
×
 • Opprett ny...