Gå til innhold

Ronny Stenseth

Members
  • Innholdsteller

    65
  • Ble med

  • Siste besøk

Ronny Stenseth's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det her gir jo en helt ny dimension till simulatorer!
  2. Spennende bilde, gir intrykk av at det gå fort unna!
  3. Hehe, ja jeg trodde jeg hadde trykt på feil link og havnet på en annen side, måtte kikke noen sekunder extra for å forsikre meg om att jeg faktisk var på flightsim.no. Like siden jeg, spennende med en oppdatering, og den fungerer veldig bra!
  4. Spennende og herlige bilder syns jeg, liker dem!
  5. Dum spörsmål kanskje men, blir tanksene lastet på og blir isåfall flyet tyngre å fly da?
  6. Ja dette må väre noe av det flotteste bildet jeg har sett. Nå kan jeg null og nix om fotografering, men du har lykkes, iallefall i mine öyne, å få lyssettingen rett. Bildet har helt enkelt en herlig stemning over seg!
  7. Stemningsfullt så det synger om det, bilde nr 3 er jo helt "wunderbar!"
  8. Sjekket ut din hjemmeside med dine andre bilder, helt fantastiske!! Et spörsmål, hvordan får du flyene at se så fine ut? Mina fly, dvs markeringer, streker o.l. er hakkete og diffuse, trots at jeg har antialiasing på hög m.m.
  9. Ja, jeg har testet Movie maker, samt Pinnacles studio 8. Effekter som jeg gjerne skulle få til er det å kjöre visse biter i slow motion f.eks, og det får jeg ikke til i movie maker. Den muligheten finns ju i Pinnacles programmet, men der får jeg ikke lastet inn AVI filen. Ok, jeg skal se om jeg finner en demo av Premier, kanskje kan den hjelpe meg.
×
×
  • Opprett ny...