Gå til innhold

MagTvei

Members
  • Innholdsteller

    1 544
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    73

MagTvei vant sist dagen den 26. april

MagTvei hadde det mest likte innholdet!

Om MagTvei

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

MagTvei's Achievements

1,4k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Siden jeg likte Flight Replicas Spitfire så godt, slo jeg til på deres P-40N også. Fornøyd med det, topp modellert og teksturert, flyr også bedre enn Inibuilds P-40F.
  2. Ja, de vil nok ikke ha to versjoner, som siste SU før MSFS2024.
  3. Joda, du har nok rett, jeg baserte meg bare på den litt kjappe testen fra Avangel. AH ble så provoserte av den at de ville nekte henne flere review av sine modeller. Den blir nok bra med en oppdatering eller to. Ser at Echo19 som har laget lyden, skal endre litt på miksingen innvendig. Tror den skal ta av ved ca.80 mph.
  4. Fine bilder og bra du er fornøyd, men den har fått mye pepper for innvendig lyd, dårlige teksturer og at den tar av nesten uten fart. Så jeg står nok over denne.
  5. Thrustmaster warthog er plast med metallplater utenpå bare. Virpil sin nye til 200 daler er metall.
  6. Bra at fly som er utviklet for MSFS2020 blir fortsatt kompatible med MSFS2024, så han ikke måtte lage modellen for en ukjent fremtidig sim!
  7. Enig, er kanskje fordi den ikke har noen konkurranse her i landet? Honeycomb blir for stor for meg også. Skulle gjerne hatt noe i metall med Hall-sensor i samme str. som Logitech. Som denne kanskje: https://virpil-controls.eu/vpc-cdt-vmax-throttle.html
  8. 3stk. tower buzzing på Haukåsen, Sogndal:
  9. Fant også den fila på FB siden deres, så det flyter bra hos meg og. https://drive.google.com/file/d/1RMO1j9xXraB4bzGWIfhbjM2HUMGK1Tu8/view?usp=drive_link
  10. Da velger jeg heller å fly rundt i Lofoten, mye mer spektakulært terreng! Hvorfor gå over bekken etter vann? 😂
  11. Var og så den på Gardermoen i 1994, husker den imponerte:
×
×
  • Opprett ny...