Gå til innhold

Rolf Sunde

Members
  • Innholdsteller

    64
  • Ble med

  • Siste besøk

Rolf Sunde's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Rolf Sunde

    Tower

    Hvordan får en dette spillet til å funke i XP? FUnker greit i 98 men ikke i WinXP.
  2. Rolf Sunde

    VCA

    Hvor er Virtual Coast Air blitt av? Jeg prøvde linken, men kom da til netster.com?!
  3. På vei til Sandane lufthavn i går oppdaget jeg noe merkelig. 200 m før avkjørselen til Anda, var det satt opp et fareskilt med et fly!! Jeg har jo hørt at elg og andre skumle dyr ikke aner noe om vikeplikt og sånn, men at flyene driver og krysser veien i hytt og pine var nytt for meg. Og da lurte jeg på følgende; Hva skjer hvis det kommer en Dash og vil over veien? Skal jeg kjøre forsiktig inn til siden å vente høflig, eller er reglene mer nyanserte her? Har lett i teoriboka for førerprøven men det står (utrolig nok!)ikke noe om dette der. Burde det f.eks. ikke vært sikret planovergang i slike tilfeller, sånn som med togene? Og hva skal egentlig flyene ned på riksveien å gjøre? Er ikke litt av vitsen med å fly, ja nettopp, å fly. Oppe i luften, altså? Det er ikke rart at flyene ofte har problemer med landing på Anda når de, i tillegg til vind- og tåkeproblemer, må vente på mannen med hatt i Amazonen. Vet dere noe om de formelle reglene her, eller? Hilsen frustret og rådvill;-)
  4. Så lenge du passer på at det ligger på harddisken din, er det samme hvor du legger det!
  5. Såså. Slapp av. Du kan vel prøve å forklare hva du egenlig mener? Ettersom jeg har forstått er flighzip et selvstendig program og du kan dermed legge det hvor du vil?! Og hva er converter for noe? Hvis det er den som følger med fs2k/98 blir vel den automatisk lagt i fs-direktoriet?
  6. Glimrende omtale!! Jeg har lett etter denne på nettet, men det ser ikke ut som det er så utbredt ennå. Hvor var det du kjøpte det hen, sa du?
  7. Kan dere komme med review når dere har prøvd den litt?
  8. Jeg vet ikke så mye om dette spillet. Er det virkelig en simulator på linje med fs eller er det mer et spill (skyt og drep)?
  9. Jeg lurer på hvor de glimrende adventurene til Birger Blomvik har tatt veien (de for FS98)! Er det noen som har de?
  10. Hei. Jeg har fått et hysterisk, akutt anfall av gigantomani og er i den forbindelse på leting etter verdens største fly. Militær eller sivil. Passasjer eller gods. Vet dere hva slags?
  11. Så så, ingen grunn til panikk. Installasjonene av fly, paneler + div. andre ting, kan være den mest utfordrende delen av FS98! Her er jo FLY! et stort forbilde. Jeg går ut i fra at du bruker WinZip til installasjonen, og du skal "unzippe" filen Odin til mappa hvor FS98 ligger. Altså, ikke i selve Aircraftmappa. F.eks. C:\\Programfiler\\Microsoft Games. Da vil han legge flyet inn i aircraftmappa di automatisk. Siden installasjonene i FS9 er så infløkte, ligger det alltid en installasjonsveiledning med filene. Det er høyst anbefalt å lese denne. Lykke til!
  12. De beste driverne til TNT-chipen er NVidia sine. Siste versjon er her: http://www.nvidia.com/Products.nsf/htmlmedia/software_drivers.html" TARGET=_blank>www.nvidia.com/Products.nsf/htmlmedia/software_drivers.html Lykke til!
  13. Selvfølgelig. Jeg tenkte ikke på at det ligger jo allerede i Navigator. Men det hadde vært fint å få skrivd ut navnene (ID) på flyplassene også. Går det an? Rolf
  14. Rolf Sunde

    Kart

    Finnes det et norgeskart der ute med alle flyplasser? Jeg bruker nå Norway98-teamet sitt men der er det "bare" 52 av 82 flyplasser.
×
×
  • Opprett ny...