Jump to content

Jan Ove Govasli

Members
 • Content Count

  137
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Jan Ove Govasli

 • Birthday 11/30/3

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. http://www.elefun.no/p/prod.aspx?v=18745 http://www.elefun.no/p/prod.aspx?v=9520 disse et greit valg,finnes mye bra å velge i under 3000, kommer litt ann på hva du skal bruke den til, til billige små fly kan du komme billigere unna, jeg bruker denne, funker helt greit http://www.elefun.no/p/prod.aspx?v=18009
 2. http://www.flyanairliner.com/pages/english/home.php noen som har vært her? virker som et greit opplegg egentlig:-)
 3. Petter," Du bruker hele ditt inlegg til å poengtere at mikrofly er vanskeligere å fly enn en Cessna" nei da, bare til tider en litt mer arbeidsom og bedre fly opplevelse:-) "mens du avslutter med å nevne at mikrofly er for de som ikke "når opp" til kravene for PPL" http://no.wikipedia.org/wiki/Ironi :-)) men ellers har vel John A, Moen sagt det som trengs i denne saken, er vel uvitenhet som er opphav til at mange har en sånn tåpelig holdning til mikrofly. fly er ikke bare for gutter med en rik pappa, ha en fin flysommer alle sammen!!
 4. "mikrofly burde vært ulovlig", men motorsykkel, bil, dykking,basehopping osv skal være lovlig mener du, hvorfor? et mikrofly er et fly på lik linje med en Cessna, piper etc, bare mindre vekt, lavere landings hastighet, men delvis litt mere utfordrene og fly, men det er hastighet som holder en pilot i live, uansett hva han flyr, du dør om du flyr i bakken med en cessna også. Mikrofly er et bra alternativ for dem som vil fly, å da mener jeg fly, uten at det koster skjorta. "et fint alternativ til de som ikke når opp på krav til ppl" he he:-) Men utrolig trist når sånt skjer, uansett om det er bil, sykkel, eller fly!!!
 5. Skal naturopplevelsen blir komplett, må du kjøpe deg et mikrofly med flottører, og fly over Røyrvik og innover børgefjell en kjølig høst morgen, kan ikke bli bedre enn det:-) men ellers, så har jeg litt lyst på denne http://www.flightsim.no/shop/product_info.php?cPath=48&products_id=403 for å bruke lokalt, ser ihverfall bra ut:-)
 6. Hei, dette var en arti serie, noen som vet når neste episode blir lagt du, evt hvilken kanal den går på?
 7. he he, sikkert ikke alle som forstår den nei, men di som gjør det har ihvertfall en felles intresse:-)
 8. "If you show me your static port, I'll show you my pitot tube!" uten tvil, er jo et russekort:-) men resten var bra di å.
 9. Det har jeg prøvd, uten at det ble noe bedre, er bare på det flyet det er et problem, får vel prøve å installere det på nytt.
 10. Oki, mulig jeg tar turen fra enva da, vær forbredt på litt rot:-) håper det ikke plåser for ille, har problemer med at rudder har veldig begrenset utslag over 80 knop, noen som kjenner til dette problemet her? 737PIC
 11. takk, der kom det ja, måtte stenge ned AVG.
 12. Hei, har surret rundt en stund nå, men finner ikke adressen til noen vatsim server? har som smått tenkt å prøve meg på online flyging igjen, etter noen års opphold:-)
 13. "Det går fint å bruke den med fly som har FMC - jeg bruker skjelden annet Bare å legge inn airways, og sørg for at du har siste AIRAC. " kjapt men sikkert dumt spørsmål, hva er airac?
×
×
 • Create New...