Gå til innhold

stig ivar haukås

Members
  • Innholdsteller

    62
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av stig ivar haukås

  1. Hei morten. jeg har vært en god trofast kunde hos Fspilotshop men har aldri opplevd å få mail på den måten, vil anbefale deg på det aller sterkeste å lage deg en paypal-konto. alt jeg kjøper fra utland betaler jeg med paypal. men jeg har fått en lignende mail før i fra gameshark.net når jeg bestillte 'Saitek Pro Flight X-55 Rhino' hos dem, da fikk jeg mail om at de måtte ha person-nummeret mitt pga mye svindel, jeg oppga ikke pers.nr men lagde meg en dato med radom tall bak (det gikk helt fint, fikk pakken ca. 1 uke etterpå). mener et jeg leste på forbruker.no at uansett så skal man aldri oppgi verken pers.nr eller annen sensitiv info.
  2. du tar feil Fredrik.. Det var 3 Sea King fra Royal Navy (Britisk), de star parkert på Florø lufthavn til I morgen kl.10:00 er ikke verdens beste kvalitet på bildene http://s1345.photobucket.com/user/spookyrambo/library/Royal%20Navy%20Sea%20Kings%20at%20ENFL?sort=3&page=1
  3. har lenge slitt med FSX. har allerede planer om å dra meg over på X-plane10. men den store fordelen med XP10 er at siden den er et 64Bit program så kan den utnytte det pc'n din e god for. jeg sitter med en 4Ghz cpu, 32GB ram, skjermkort som har 6GB Vram, og mye lagringsplass.. FSX bruker ca 1/4 av det min pc kan gi... mens derimot XP10 vil bruke alt den pc'n er god for.. testet for noen dager siden å skru all graffikk på Ultimate både i FSX og XP10, i FSX er det bare fps-drop og lagg lagg lagg, mens på XP10 ingen antydning til lagg eller fps-drop. det eneste som skuffer meg litt med XP10 er måten en kontrollerer knapper/brytere på i flyene, Default scenery ikke har byggninger på flyplasser, ai-traffikk og atc.. ellers er XP10 bedre enn FSX på alle måter. og siden Microsoft har sagt at de vil gi opp supporten til FSX etterhvert, så tror jeg at XP10 er kommet for å bli..
  4. bendik, kan du lage en til meg med DAT farger når QualityWings kommer med sin.. jeg er ikke noen fan av freeware fly..
  5. lurer på hvordan den ville sett ut med DAT farger...
  6. For å si det sånn Anders. Det er faktisk litt gøy å lage en FS-video, men er litt enig med deg også siden Erik hadde kun en kameravinkel i sin video (det kan fort bli kjedelig å se på når videoen er litt vel lang). jeg har selv laget noen videoer se link under.
×
×
  • Opprett ny...