Gå til innhold

Arnt Kjetil Morken

Members
  • Innholdsteller

    39
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Arnt Kjetil Morken

  • Bursdag 16. sep. 1985

Arnt Kjetil Morken's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Meget tøff hale på dette flyet.. litt of topic Dere flyr i Alaska på Vatsim eller?, er det mange andre å se på Vatsim der oppe? Eller er det en ensom plass! Er Juneau en så stor flyplass at den er staffet noen ganger?
  2. Takker så mye for svar, skal prøve meg litt mere fram i morgen. Virket så enkelt når jeg fikk det forklart nå. Har også bestandig fått hdg ut fra holding, men det hender at man har avtalt å fly sammen med noen slik at man må vent ol.
  3. Når jeg flyr min 737 ved hjelp av FMC så har jeg av forskjellige grunner bruk for "holding" ved et punkt, å det funker fint for meg å komme meg i "holding". Problemet begynner når jeg skal fortsette på ruten min, jeg har ikke funnet ut hvordan man gjør dette, flightplan i FMC blir bare rot etterpå. Kan noen gi meg en kort innføring hvordan man gjør dette? Ganske så fersk på området.
  4. Slettet den posten jeg, viste vel egentlig at det ikke var lov å skrive. Men posten min fikk iværtfall litt oppmerksomhet, kanskje noe ser sitt snitt til å selge meg FS2004:)
  5. Ønsker å kjøpe FS2004. Kontakt meg på PM.
  6. Jeg gjorde antagelig min første tur hos deg i dag, beklager bryet. Men ikke at det var noe prob, super hjelp hele tiden:) S**** man blir nervøs av sånt.
  7. Jeg har i motsettning til deg prøvd å lande tre ganger ENGM med Wilco 737, men ikke med den suksessen du har:)
  8. http://www.nos.nl/journaal24/wmv.html LIve stream fra ulykkes stedet.
  9. Har innstalert SB4 og har FSX. Når jeg kobler meg til VATSIM med SB4 så åpnes det et nytt bilde av flyet oppå det første. Det nye bilde "følger" SB4, vis jeg flytter boksen halveis oppe på skjermen så så bli skjermen delt mellom de to bildene. Er det noe jeg gjør galt? Skal man ikke velge flyplass å gate i FSX også koble seg til VATSIM etter man har lastet opp å bli satt på gate??
  10. Har ikke så mye greie på fly jeg, men hvordan er det med en slik maskin å navigasjon(GPS)? Er det ILS å den slags eller er det bare manuell navigasjon?
  11. Er litt nybegynner jeg, men i slik vind og uvær, flyr du da uten noe slags form for elektroniske hjelpemiddel som ILS ol.?
×
×
  • Opprett ny...