Gå til innhold

Lars Martin Knutsen

Members
  • Innholdsteller

    144
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Lars Martin Knutsen

  • Bursdag 30. nov. 3

Lars Martin Knutsen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Prøvde på narvesen på toget vest i drammen, de hadde sendt tilbake. Vet at det går ann å bestille backissues også, men tenkte kanskje at noen hadde, og ville kvitte seg med det. Redding av regnskog osv:)
  2. Issue 63 for å være nøyaktig. Noen som har liggende? tlf 95243686
  3. Det er nok liten sjanse for at stortingsrepresentant Per Ove Width, klarer å overtale kristin Kron-det-med-vold til å fjerne den leia. Hun vil jo sende alle militære vernepliktige i 6.mnd utenlandstjeneste. Hun trenger spenna...
  4. Det er vel ikke så rart at de ikke vil sponse lengre. Se bare på tidligere postinger med Telenorhets. Hvis noen har lest det, så skjønner de vel at det ikke nytter å omvende oss. (bare en tanke)
  5. Er det mulig å fly VFR på en sånn trening? Eller er det så langt mellom flyplassene som betjenes at man ikke rekker frem i en cessna? Det hadde vært gøy å være med, men ikke hvis jeg må fly en sånn stor og tung metall klump...
  6. quote: Opprinnelig postet av Karl R Pettersen: quote: Opprinnelig postet av Lars Martin Knutsen: Jeg ser nå at det er 190 stk som har lastet ned audiopanelet mitt, men ikke en eneste som har sendt meg en mail med klager eller lignende Har da gitt deg litt input å jobbe med da - på begge audiopanelene Hehe... regner med at du skjønte at jeg ikke mente deg
  7. Jens-Ole: Nei jeg kan ikke lage ett bra panel. Det er heller ikke målet mitt for tiden. Derrimot holder jeg på med å lære meg å kode gauges. Det er mulig du missforstod posten min litt. Jeg sier ikke noe slemt om designere i det hele tatt, det jeg sier er at det er bra at det har kommet til flere panel designere. Selvom ikke alle arbeidene er like vellykket så vil det hjelpe på med tiden. Jeg ser nå at det er 190 stk som har lastet ned audiopanelet mitt, men ikke en eneste som har sendt meg en mail med klager eller lignende. Dette betyr vel bare at ingen bruker det, noe som er helt greit for meg. Jeg skulle gjerne hatt kritikk, det er umulig for meg å teste funksjonaliteten fult ut, da alle bruker software forskjellig. Uten kritikk vil SW bare oppdateres når designeren finner en funksjon han trenger, dette gjør at utviklingen går mye tregere enn den burde. Se for eksempel på C421 panelet som Karl R holder på med, hverken her eller på avsim har noen påpekt noe som bør endres. Jeg er også med på å teste det ut, og er alt for dårlig til å komme med tilbakemelding. En slik arbeidssituasjon er faktisk ganske vannskelig. Altså: Mer konstruktiv kritikk vil gi bedre design og funksjonalitet.
  8. Sånn jeg ser det så står vi overfor to problemer. Det ene er att folk som slipper freeware har blitt mer og mer grinete når det gjelder å la andre bruke sine designer til å lage komplete pakker. Det sitter folk og lager paneler og airfiler, men jeg har ikke lov til å slippe disse sammen med fly jeg har laget. Det andre problemet er vel at det er lagd så få gode paneler til 2k2 i det hele tatt. Jeg synes at kvaliteten på freeware paneler har falt tilbake ett stort hakk eter at vi fikk 2k2. Hvorfor er det sånn? Det er ikke vanskeligere enn før og det er mange flere muligheter til å lage ett avansert og bra panel. Kanskje det er flere som har begynt å lage paneler nå. Isåfall vil vi forhåpentligvis se en kjempe oppsving både på kvalitet og mengde om en liten stund. Og det er jo ikke så dumt, eller hva? Det har jo altid blitt lagd "dårlige" ting og det vil det altid også gjøre. Moralen er vel egentlig at vi skal være glade for alt so lsippes av freeware. Vi kan bruke det hvis vi liker det eller la være hvis vi ikke gjør det. Hvis vi i tillegg kan gi konstruktiv kritikk til designerne, vil de lære og bli flinkere. Og vi vil alle gå en lysere tid i møte.
  9. Nå er vel strengt tatt ikke butikken pliktig til å kunne skaffe til veie info om når hver enkelt vare er solgt og til hvem. Kvitteringer skal beholdes i noen år (10?), men det er kun for regnskap/revisjon. De fleste butikker har et system som gjør at de kan finne ut dette ved hjelp av serienummer eller kunde navn. Men kunden kan desverre (for kunden:-)) ikke kreve dette. Det betyr: ingen kvittering->ingen garranti.
  10. Jeg skal til Sola hvis det holder på lange nok. Må på jobb først:-(
  11. Hei JRR Nå blir du helten min. Blir digg å kunne leke med andre selv på de små plassene. Kanskje noen klarer å lage seilfly-slepene som var på hokksund og notodden i FS98 også. (Nå drømmer jeg voldsomt her)
  12. For min del, så er det GA som teller. Jeg mener derfor at vi går meget lyse tider i møte. Jeg har allerede varmet opp visaen i noen måneder så det skal yte max når archer'n kommer:-)
  13. Det er mulig jeg også er blind, men jeg finner ingen boeing på den filmen.
  14. Du kan jo prøve å spille den av i fs
  15. quote: Opprinnelig postet av Arild Schubert: Er det noen som vet om steder der det er mulig å få side\\front\\top bilder for å bruke dem til design. Arild Du kan jo prøve suurland.com Det er også noen linker fra Freeflight Design Shop
×
×
  • Opprett ny...