Gå til innhold

Lars Otto Fredriksen

Members
  • Innholdsteller

    93
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Lars Otto Fredriksen

  • Bursdag 05. mai 1986

Lars Otto Fredriksen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Veldig trist dette her. Mine tanker går til de etterlatte. Trafikken tar dessverre mange uskyldige liv.
  2. Noen som trenger noe stilig i kjellerstua, eller ønsker å piffe opp simulatoropplevelsen? Jagerfly cockpit Kunne godt hatt denne! :cool:
  3. Har akkurat sett den pasere. Fikk ikke sett så mye før den forsvant bak skyene i sør-øst. Artig.
  4. Er dessverre overskyet på Lista i dag, men får håpe det klarner til kvelden. Hadde vært fint å få sett den igjen. Men kan ikke klage, fikk jo sett den på fredag.
  5. Tenk hvor mange arbeidstimer som ligger bak, 8 år! Tålmodigheten deres er det ikke noe å si på!
  6. Nydelig maskin! Flott at det finnes folk som får den i luften igjen.
  7. Flott måte å få alles oppmerksomhet på! Vanligvis er det mange som ikke følger med på instruksjonene.
  8. Har så vidt prøvd Orbiter, og synes faktisk det var ganske stilig. Vet ikke om det går ann å styre disse fartøyene, har bare prøvd å kretse rundt forskjellige planeter. Grafisk sett ganske så bra.
  9. Det tror jeg ikke. Så vidt jeg husker, registrete jeg meg på forumet etter at jeg hadde registrert meg på AM. Men på forumet finner du nok svar på ting du lurer på.
  10. - Prøv å logg inn etter at du kommer tilbake til den samme siden. - Eller sjekk e-posten du oppga. Kan være at du må aktivere kontoen derfra. Ellers vet jeg ikke.
  11. Om du tidligere har vært med, logger du inn slik som før. Regner med du er ny i Airline Mogul. Får du feilmelding når du prøver å registrere deg?
  12. Da vil jeg meddele at Airline Mogul igjen er åpent, nå med multiworlds. Håper at dere blir med en runde. Her er det mange verdener å velge mellom. Den tidligste begynner i året 1956, og den seneste i 1990. Er litt usikker på hvor jeg vil begynne. Har forstått det slik, at en etterhvert samler opp tokens, og at disse kan brukes til å åpne nye verdner. Edit: Mitt valg falt på 1990, ønsker være i litt nyere tider.
  13. Skikkelig grum lyd ja. Denne her er litt mer nasty, snakk om kraftig krutt. Stor skade på vingen:
  14. Slettes ikke bra. Har sett denne tidligere, er nok skjeldent at slike hendelser blir fanget så "bra" på film. Har sett bange bilder fra birdstrikes, store krefter ute å går med tanke på hvor store skader de medfører.
×
×
  • Opprett ny...