Gå til innhold

lars strømsnes

Members
  • Innholdsteller

    163
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av lars strømsnes

  1. Skal reise med morgenflyet fra Bodø til Oslo man 15. Mars
  2. Det var vell mere hvilken type 737 jeg var ute etter da... Får håpe på tur med 800 da
  3. Hei! Skal til Oslo om et par uker, lurer på hvilken fly norwegian bruker der for tida?
  4. Rett som Geir sier, det er karpathos by som er avbildet, og kan bekrefte at det blåser der... Da jeg var der i sommer blåste ca. 35 knop, med en god del mer i kastene. Det ble en spennende landing... :grin:
  5. Ser nå at de har lagt ut oppdatert program. Det jeg lurer på er om det blir samme program begge dagene, i og med at det ikke er spesifisert noe dager på programmet. Noen som vet?
  6. Lyden alene, er noe av det fineste som finnes... 8DfwXgI_abY
  7. Har ikke så mange av de flyene som er listet opp, så jeg tenkte at jeg heller kan fly rutetrafikk (mest sansynlig 737). Er det bare å komme som det passer, eller?
  8. Hei! Vet at både Concorde og Blackbird har fært i Bodø på 70/80-tallet. Da er mitt spørsmål om det finnes noen bilder fra deres besøk? Hadde vært artig å sett! Kan ikke være mange flyplasser som har hatt både raskeste passasjer, og militærfly på besøk...
  9. Det er helt greit. hadde egentlig ikke regnet med å få lov til å bruke Concorde. 737-500?
  10. Har du prøvd å skru på den hvite knappen ovenfor den knappen det står MCDU MENU på? Vet ikke om dette virker, men det er ivertfall vært å prøve. Lurer selv på hvor jeg kan finne koordinatene til waypointene i flightplanen vi skal fly. Noen som vet?
  11. Er det ikke litt kjedelig at alle velger Boeing? Lars Moen Strømsnes Callsign: BAW001 Aircraft: Aérospatiale/BAC Concorde (Litt urealistisk?) Ikke helt sikkert at jeg kan komme, så jeg kan godt ta en sen slot-tid. Kommer sikkert til å holde en tanke høyere fart.(M 0.95)
  12. Etter det som har blitt sagt her, ser det ut som om X-Plane kan bli det beste alternative i fremtiden.
  13. Noen som vet noe om når nest utgave av Flight Simulator kommer ut? Det har vel vært circa 2 år mellom hver utgave, så det må vel begynne å nærme seg.
  14. De hær e det ingen teng å utsætt på! Eneste ønsket mitt er jo forlenget rullebane i vestenden. Men, men, kanskje jeg lager det selv da.
  15. Synes og det var artig å være med, selv om jeg ikke brukte voice. Kanskje litt i lengste laget for min del men, men... Skal være sikkert og vist at han var stressa han spansken. Fikk en lang melding fra han, så skrev han etterpå: "Do not read back(egentlig text back da...) :grin: Da var han nokk stressa ja :grin:
  16. Kommer mest sansynlig med B733 callsign NAX007. Kan hende jeg blir litt forsinket, men bare kanskje.
  17. Hvet det er en del traffik over atlanteren, men synes det er i lengste laget for meg (selv om det går rimelig fort med concorden). Derfor hadde jeg lyst å fly litt her i europa bare.
  18. tenkte på om hastighet over Mach 1 er tillat når man flyr over landområder?
  19. Lurer litt på hvordan det er å fly Concorde på VATSIM. Noen spesielle regler for fart og/eller høyde, slik som i virkeligheten?
  20. Slik ser det ut hos meg nå: DOP: €6,294,716 Airline Cash: €29,481,925 Airline Value: €1,348,132,852 Tross den lave DOPen ligger jeg fortsatt på 11. plass. Grunnen til det er at jeg har en månentlig inntekt på ca. 160 millioner på leasing av fly...
  21. Ett lite tips til flykjøp: Boeing 737-100 Flyr 12 ruter med ETT fly, og tjener tilsammen 1,3mill på det. Så venter jeg to til i morgen tidlig! Forstår hvorfor Norwegian satser på 737... DOP: €5,766,280
×
×
  • Opprett ny...