Gå til innhold

Vegard Mardahl

Members
  • Innholdsteller

    340
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Vegard Mardahl

  • Bursdag 14. aug. 1991

Vegard Mardahl's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Heisann folkens! Nok en atc-trening står for tur. Dette skjer førstkommende søndag mellom 20:30-22:30 lokal tid. Håper at så mange som mulig har tid til å fly seg en tur denne søndagskvelden Vel møtt!
  2. Tusen takk til alle som kom å fløy i kveld Kjempetrivelig at noen tok turen innom. Godt nyttår folkens!
  3. Liten glipp der gitt! Det er da snakk om førstkommende torsdag.
  4. Heisann! Etter en del år som pilot på vatsim vil jeg nå prøve meg som atc. Dette blir da min første treningstime. Jeg håper så mange som mulig tar turen innom Trøndelag denne torsdagskvelden Håper også at noen har tid til å bemanne noen andre posisjoner, dette bruker somregel å gjøre at det er flere som tar turen innom. Vi snakkes på freq 119.400 Vel møtt!
  5. Heisann! Etter en del år som pilot på vatsim vil jeg nå prøve meg som atc. Dette blir da min første treningstime. Jeg håper så mange som mulig tar turen innom Trøndelag denne tirsdagskvelden
  6. Første bildet minte meg noe fyktelig på et bilde jeg tok på Værnes for en god stund tilbake Kjempefine bilder, god kvalitet.
  7. Blir vel siste gode søvnen for de fleste kan jeg tenke meg. Ser fram til simming til langt på natt
  8. Ser ut som det ordner seg med skyss. Snakkes på FLG folkens
  9. Ja vi får virkelig håpe at det ordner seg. Personen jeg skulle sitte på med skal ikke ha dårlig samvittighet for at han trekte seg og har jeg vært i personens situasjon har jeg gjort det samme. Uansett jeg håper å se deg på FLG i morgen, det blir en lang natt for min del, for å finne en løsning. Er i kontakt med nsb for å få til å sende 7 spesialkolli til osl
  10. Hei Alle sammen ! Er det noen fra Trøndelag som skal til FLG som kjører bil ? Han jeg skulle sitte på til trekte seg pga. dagens oppstandelser om flytting av FLG. Jeg skal komme med hele cockpiten min og trenger en del del plass, men en personbil er ikke et problem. Jeg kommer til å betale han eller hun GODT for dette hvis noen ser seg mulig til å ta med seg en stakkars ''haiker''. Jeg ser det som umulig å sitte på tog/buss i forhold til alt utstyr som skal med. På forhånd takk og håper å se alle sammen på FLG09 !
  11. Snakket med en fra teamet, er knall internettilgang som de satt opp i dag...
×
×
  • Opprett ny...