Gå til innhold

Øyvind Svedman

Members
  • Innholdsteller

    62
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Øyvind Svedman

  • Bursdag 20. juli 1983

Øyvind Svedman's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det er ikke ulovlig å benytte informasjonen man får fra scannere, med unntak av personopplysninger (jf Personvernloven og Lov om elektronisk kommunikasjon).
  2. It is a fact, of course, on Concorde at 1 500 miles an hour you're going 25 miles a minute, which is faster than a bullet from a gun. There's no gun in this country which fires ammunition at that speed, which is why we've never made a military Concorde, because if it opens fire, it shoots itself down.
  3. Jeg visste virkelig ikke at det verserte så sterke meninger om dette spørsmålet! Til dere som tror jeg spurte for "å starte krig", det var ikke meningen. Jeg spurte av ren nysgjerrighet; jeg har prøvd meg på VATSIM men følt meg utilpass (antageligvis fordi jeg er en fersking). Derfor ville jeg søke litt forhåndskunnskap av dere før jeg eventuelt forsøkte IVAO, som jeg vet lite om. Takk til dere som har svart på spørsmålet mitt på en seriøs måte, jeg beklager hvis jeg strødde salt i gamle sår
  4. Hei, Er det noen her som har prøvd begge nettverkene og har en mening om hvilket som er "best"?
  5. Hehe, personlig synes jeg denne videoen var dritmorsom.
  6. Men det løser jo ikke den opprinnelige innleggerens problem, man får ikke vite rullebanen på forhånd av den grunn. Kanskje er det ingen ATC der han skal lande, engang.
  7. Nå er jeg litt usikker på hva du mener. Som sagt, du kan ikke vite det på forhånd i FS, men du kan programmere FMCen til den rullebanen du får av ATC når du nærmer deg flyplassen.
  8. Så vidt jeg vet er dette ikke mulig å finne ut av på forhånd. Du kan gjette, med hensyn til vær- og vindforhold. Men som i den virkelige verden, kan rullebanen du får tildelt være annerledes enn den du har planlagt å bruke. Du kan derfor plotte inn den rullebanen som er mest hensiktsmessig for deg å bruke i FMCen før takeoff, men være forberedt på å endre den før approach.
  9. Tusen takk for skikkelig svar, det var godt å høre at dere bare har en pause. Gleder meg til dere kommer i gang igjen!
  10. Hehe, jeg vet, jeg var tilstede selv på FLG '06. Jeg har forsøkt å melde meg inn klubben flere ganger, men ingen svarer... På FLG fikk jeg beskjed om å sende mail etter et par uker, det gjorde jeg. Intet svar. Prøvde to ganger til, det er en måned siden siste e-post nå, fortsatt intet svar. Og dato for neste medlemsmøte skulle offentliggjøres før 1. april... Jaja, skjønner at klubben drives på fritidsbasis, men nå har det drøyd lenge! -Øyvind
  11. Er det noen som vet om de fortsatt eksisterer? Hjemmesidene deres har ikke vært oppdatert på Gud-vet-hvor-lenge... Og ingen av mine e-poster har blitt besvart på flere måneder. Mvh Øyvind
×
×
  • Opprett ny...