Gå til innhold

Lasse Magnussen

Members
 • Innholdsteller

  64
 • Ble med

 • Siste besøk

Om Lasse Magnussen

 • Bursdag 30. nov. 3

Lasse Magnussen's Achievements

4

Nettsamfunnsomdømme

 1. Noe ala dette er ikke så veldig langt unna sannheten iaf: LEAL/10 SOPET2G SUMMO DCT BARBO DCT ROC DCT AKIKI DCT RC412 DCT BIG DCT LATMU DCT INRAT DCT EXWOD DCT GM652 DCT ENGM/19R Må ha vært VFR på slutten der. Sikkert for å spare tid.
 2. Fløy fra Alicante til Gardermoen i går; seint på kvelden og fint vær. Var en fint tur med, for meg, en interresant flight plan. Turen gikk bla. over England. https://www.flightradar24.com/data/flights/dy1793#2bb1978a Er det mulig å finne den faktiske IFR flight plan brukt? Jeg har trykker litt i Simbrief og Navigraph, men den kom ikke akkurat ut automatisk. Tipps mottas gjerne.
 3. Uhm... Hvilken simulator er dette? Jeg mener, du kræsjet og det er damage-modelling og greier..?!?
 4. Hadde så mye morro med SSTSIM Concorde i sin tid at når DC Designs Concorde nå ble sluppet så måtte jeg selvsagt kjøpe den. Et par tilfeldige screenshots på vei opp til FL600. TBPB-MMUN
 5. Mener at det finnes noen standarder innen hva man pleier å betale til "freelance" fotografer. For spesiellt interesserte kan man søke litt på forumet til foto.no, der finnes det utallige diskusjoner om temaet. / Lasse
 6. Denne linken var mye kortere... http://www.airliners.net/open.file/995911/M/
 7. Å syke mann... Det var nesten litt _for_ rått...
 8. Oooohhh, denne likte jeg. Perfekt for en n00b.. Fikk litt mer innsikt i hvordan ting skal gjøres. Anbefales.
 9. Okay, skru av passive mode funker, men det er alikevel en dårlig løsning på problemet syns nå jeg. Det er mange som har passive mode PÅ, nettopp pga. firewalls ol.
 10. Jeg får heller ikke lastet ned filer fra flightsim.no hjemmefra (Firstmile/Nextgentel), men det funker fint på jobben. Naboen har det samme problemet (samme leverandør). Når jeg prøver fra linux maskinen min funker det heller ikke... Litt irriterende å måtte bruke "jobben" som proxy. Noen som har noen gode tips?
 11. Takker. Nybegynner i FS verden, har vært bitt av basillen i kun et par uker, men gøy er det. Har akkurat kjøpt Majestic Dash8-Q300 og ActiveSky 6. Skjønner ikke helt AS6, men finner vel ut av det. Morsomt at du er fra Tromsø. Er sjøl utflytta Tromsøværing. EDIT: Beklager OT.
 12. Hvis du har Skandiabanken så kan du betale denne i dag via nettbanken. Du må inn i Betalinger -> Utenlandsbetalinger. Deretter må du legge inn informasjon om hvilket land mottaker ligger i osv. Ser at er listet 3 forskjellige kontoer som du kan velge i. IBAN kodene er også listet og disse trenger du. Heldig for deg. Husk å inkl. informasjon om hvem betalinger kommer fra Ny på forumet forresten Lykke til med betalingen.
×
×
 • Opprett ny...