Gå til innhold

Georg Oftedal

Members
  • Innholdsteller

    41
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Georg Oftedal

  • Bursdag 30. nov. 3

Georg Oftedal's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Er det interesse for flere filmer ? Har blant annet filmet i cockpit: 1. Lufthansa Regional Bae146 Stavanger-Frankfurt 2. SAS Airbus Airbus A340 Copenhagen-Dubai 3. Emirates Boeing 777-300ER Dubai-London 4. Air Seychelles Boeing 767-300ER London LHR - Seychelles Mahe Tviler på at jeg får tid til å laste opp alle, men er det en spesifikk dere vil se ?
  2. Da er en ny cockpitfilm klar: Norwegian Air Shuttle Boeing 737-300 Stavanger (SVG) - Berlin Schonefeld (SXF) Kan lastes ned fra www.poltrans.no/diverse/Norwegian733-SVGSXF.zip , ca 145 MB (9 minutter). Blir lastet opp på flightsim.no i løpet av kort tid.
  3. Tok CPL i USA, men deler i Polen. Har foreløpig valgt å ikke satse på pilotkarriere (finanskrise osv.) og har derfor tatt en Bachelor i Internasjonal Økonomi ved siden av CPL. Holder for tiden på med det første året av Master, skal til London neste år. Får se hva det blir til slutt, men føler dessverre at flybransjen har en langvarig resesjon i vente.
  4. Her kommer landingen i Barcelona: www.poltrans.no/diverse/Lufthansa_A300_Frankfurt-Barcelona_2.zip , ca 150 Mb og 19 minutter.
  5. Beklager at jeg har vært litt fraværende her, men har vært ute på en reise. Den første filmen jeg har tenkt å laste opp, Frankfurt – Barcelona blir delt i 2 filer: Departure og Arrival. Begge på ca 18 minutter (150 Mb). De andre har jeg ikke fått tid til å redigere, men tar det etter hvert . Den første filen er blitt lastet opp til denne serveren og blir ganske så snart lastet opp til flightsim.no: www.poltrans.no/diverse/Lufthansa_A300_Frankfurt-Barcelona_1.zip Filen er på ca 150 Mb (18 minutter). Kvaliteten er ikke den beste, og dette fordi et digital fotokamera (12 mpx) var brukt og ikke et ordentlig videokamera. Dere vil se store deler av Frankfurt flyplass, takeoff og climb med moderate turbulenser. Den andre filen (landing i Barcelona) kommer i løpet av noen dager.
  6. Hei flightsim.no :-) Det er en god stund siden sist. Jeg har vært opptatt med studier i utlandet, har tatt CPL og en bachelorgrad. Jeg har en god del cockpitfilmer men har ikke fått nok til til å redigere dem, men har en del filmer som jeg tenkte å dele med flightsim.no, blant annet: 1. Norwegian B737-300 Stavanger – Berlin 2. Lufthansa A300-600 Frankfurt-Barcelona 3. Lufthansa A300-600 Barcelona-Frankfurt Vet ikke nøyaktig hvor store disse filene blir, men det skal ikke legges noen musikk eller lignende til dem denne gangen :-) Jeg søker etter en server hvor jeg kan laste dem opp
  7. Det sies og om at ILS har sviktet under innflygingen
  8. Mulig å lese på engelsk og: http://edition.cnn.com/2008/WORLD/asiapcf/01/23/poland.crash.ap/
  9. Og nok en gang et 737-200. Forstår ikke hvorfor myndighetene i visse land godkjenner denne steingamle flytypen.
  10. [image]http://www.atlantic.fo/images/lib/top_logo.gif[/image] http://www.atlantic.fo/Default.asp?sida=142
  11. Da er det dessverre bekreftet at 3 personer omkom i denne tragiske ulykken. http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=133664 Som VG påpeker har et Atlantic Airways fly hatt et problem med bremsesystemet for ca 1 mnd siden: http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=128600 Snakker vi om samme flyet ? En tragedie for norsk luftfart.
  12. VG har allerede dømt til døden 3 PAX. La oss håpe at de 3 savnede kommer seg ut.
×
×
  • Opprett ny...