Jump to content

Terje Aalrust

Members
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Terje Aalrust

 • Birthday 06/24/1986
 1. Hvilken skranke er det snakk om? Hvor du kjøpte den ene Norwegian.
 2. Går du inn på airliners.net kan du der bestemme hvilke fly du vil vise. http://www.airliners.net/search/index.main
 3. Nice! Gleder meg til å knipse den selv.
 4. Kom over denne på YouTube, tror det skjedde for noen dager siden. Ihvertfall ble videoen lagt ut 21. juni aPL5w4R5iA0 Noen som vet hvordan det gikk?
 5. Ellers så er Korean Air Cargo med sin B744 tirsdag, onsdag og lørdag Kommer vel litt forskjellig, men mellom 11 og 14 (?) gjerne.. og er der noen timer
 6. Det står i denne tråden: http://www.flightsim.no/ubbthreads/ubbthreads.php?ubb=showflat&Main=53370&Number=409116#Post409116
 7. Det skal jeg gjøre når jeg blir rik Siden lottorekka ikke gikk inn i går regner jeg med at det skjer neste lørdag, så da er jeg i lufta i en MiG-25 om senest 2 uker!
 8. Krabi ja, jeg har fulgt den tråden på Scanair og det blir spennende å se hvordan det prosjektet der utvikler seg. Jeg håper i hvert fall at de kommer for å bli slik at OSL får litt forskjellig besøk av jumbo jet. For det er jo det vakreste flyet!!
 9. Stemmer, PIA sin B777 ja, hadde vært gøy å sett den også! Noen dager hvor både Korean og PIA lander? Er det andre B777 som lander på OSL?
 10. Tar opp igjen denne tråden jeg! Nå som det stadig blir varmere kribler det mer og mer etter en spottetur, siste tur var å ta imot A380en for noen mnd siden og det var kaldt nok, hehe. Så til spørsmålet, det blir på en lørdag fremover en gang og har jo da selvfølgelig tenkt til å få med meg 747'en til Korean Air. Har scanner (ligger så godt som ubrukt i esken sin) kunne sikkert brukt den til å finne det ut, men like greit å høre med dere som kan det. Hvor er det da Korean Air lander? Er det 01L eller er det 19R? Hva er vanligst nå i senere tid? Så den en gang selv komme inn på 19R, men har et inntrykk av at den lander mest på 01L? Og til dere som har mer erfarende sniklyttere enn hva jeg er, hva er det man hører etter når Korean lander? Prater de forståelig engelsk eller går det i kryptiske meldinger som er vanskelige å forstå for utrente? Hvilke frekvenser bruker dere/de? Jeg har Maycom AR-108
 11. wow, det var imponerende. Måtte ta et søk på prisen av kameraet og det var også imponerende Det kameraet er forbeholdt de profesjonelle, selv om det hadde vært knakende gøy med et sånt, hehe Hva slags maskin og specs bruker du for å redigere i full oppløsning? Apple G5 Dual 2GhZ, 2,5 GB ram?!
 12. Bra initiativ og godt forslag! Hadde vært gøy det, enda fetere hadde det vært om det ble lagt til en dag det skjer noe spesielt. Noen som vet om noe annerledes, stort eller whatever som skjer til sommeren?
 13. Jeg var i luftforsvaret og det var på mange måter veldig greit. Jeg var på Østlandet og blant annet Kjeller base, der er det en del F-16 flygning, hvis du er vaktsoldat der hjelper du med å sperre veien og passe på at ikke uvedkommende er inne på området. Var selv med på det et par ganger og å stå 10 meter fra flyet, ruse seg på parafinlukten og hilse til piloten før han tok av var et av førstegangstjenestens beste stunder! Etter landing må man hente chuten.
 14. Ti personer mistet livet da et polsk militærfly styrtet nordvest i Polen onsdag, ifølge brannmannskaper. Les mer hos Dagbladet
×
×
 • Create New...