Gå til innhold

Alexander Lian

Members
  • Innholdsteller

    32
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Alexander Lian

  • Bursdag 30. nov. 3

Alexander Lian's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja det har toppa seg med fly ulykker i det siste:( Og såvidt jeg har fått med meg er det flere passasjerfly en småfly som har gått ned?
  2. ok! Dette var første gangen på 3 år jeg fløy passasjerfly. Har flydd litt cessna og piper i det siste og må si jeg føler meg tryggere i de..
  3. ok! Er det slik at piloten er klar over at flyet er på møtende kurs noen hundre meter over? Det verste jeg vet ombord er når passasjerene blir urolige og flyvertinnene løper frem og tilbake. Satt med nødutgangen og fikk ikke vindu
  4. mulig jeg ikke henger helt med her men.. fløy du i flyet som var over meg?
  5. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra ferien.. Turen ned til chania ble 7 timer forsinket og vi tok ikke av før kl 02.00, ikke mye turbulens men på hjemveien når det var mørkt og alle sov så hørte vi et enormt smell og det ristet noe fælt. Piloten sa at vi hadde møtt på en annen fly maskin 300 meter over oss og at det skapte uro i luften. Må innrømme at jeg var redd da, noen andre som har opplevd det samme?
  6. Ja det priser jeg meg overlykkelig over
  7. Det var sykt mye. Kom til å tenke på det her om dagen da jeg satt meg i bilen på vei ut til kjevik, sjansen for å forulykke er større i bilen en i piper"n. For litt siden ble jeg og mor skvist inn i en murvegg av en diger trailer og vår stakkars golf måtte kondemneres
  8. Driver å undersøker litt ang dette med flyskrekk. Hvor mange har flyskrekk? Blir flere og flere kurert for denne "skrekken"? For på hver eneste flyselskapside på nett så står det noe om flyskrekk så det må jo desverre være mange som lider av dette?
  9. dette høres bra ut! Samme for meg når det blir, har sommerferie:D
  10. Disse lages enkelt i depron, har sett de i mange størrelser. Sykt at noe slikt kan fly!
  11. Det der var kjipe greier! Opplevde selv å bli "holdt igjen på bakken" en gang på sola, men det var ikke lenger en 3 timer så jeg gikk litt rundt å kikket og koste meg
  12. ja!! det var den siden! tusen takk for svar, da kan jeg kose meg med videoer i kveld!!
  13. Hei! først vil jeg bare si at jeg har søkt i timevis for å finne det jeg leter etter uten hell, så jeg spør dere andre! For noen mnd siden var det en tråd på forumet som linket til en side hvor det var videoer sendt inn av pasasjerer... alt fra landinger til takeof osv... noen som vet adressen til den nettsiden?
×
×
  • Opprett ny...