Gå til innhold

Tommy Ovesen

Members
  • Innholdsteller

    31
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Tommy Ovesen

  • Bursdag 05. okt. 1970

Tommy Ovesen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Nå har sikkert andre svar lenger ned, men jeg kan ikke dy meg... Hvordan i huleste kan noen tro at å gå fra 1Gb til 2.5 Gb skal ha noe som helst å si for ytelsen i FS2004? 1Gb er nok for FS2004. Det hjelper overhodet ikke å pøse på med mer minne når det allikevel ikke brukes.. Det blir *nesten* som å kjøpe større HD. Det hjelper heller ikke veldig mye på grafikk-ytelsen (men du får jo mer ledig plass).
  2. Som ukependler mellom Oslo og Bergen (i 17 måneder nå) så konstaterer jeg at 7.20 flyet SVÆRT OFTE er kansellert. Da er det sånn flaks at det går et fly 7.50 og heldigvis så får alltid alle passasjerene fra 7.20 plass på 7.50 (og kommer dermed for sent til 9-møtet sitt i Bergen). Ingen skal komme å fortelle meg at dette er helt tilfeldig. Her er det nok noen som ser mulighet til innsparing.
  3. Mulig, har ikke opplevd det, men bruker mitt domene mest bare til e-post. Det finnes uansett mange andre, det er bare å lete litt. Også mange norske.
  4. Er det Flesland lufthavn du leter etter så er vel den eid/drevet av Avinor? I såfall er det kanskje denne du leter etter?
  5. Hvorfor drive med disse gratis-reklame-tjenestene som er ustabile og har begrensninger i hvor mye du kan laste ned? Hvis du har litt penger å avse, hvorfor ikke bare bestille deg ditt eget domene? Det er hundrevis av tilbydere og veldig billig. Da kan du jo få f.eks. www.mineflyfilmer.com Eksempel www.b-one.net (jeg bruker denne) koster 100 kr i opprettelse og 20 kr. pr måned for 1000 Mb diskplass. Da får du i tillegg ubegrenset antall e-post-kontoer, ubegrenset trafikk, ftp, hjemmesideprogram osv. Bare et tips, og det er ikke vanskelig heller.
  6. Det var nok 707 som noen over påpekte når jeg ser på bildet her. Det var i allefall ikke orion/herc eller et annet propellfly. Må være slitne motorer på det flyet. Hva var oppdraget i såfall? Øve på landing, men ikke lande allikevel? Ble nesten litt redd for at noe var alvorlig galt.
  7. Jeg stod og kikket ut vinduet mens jeg ventet på å gå ombord i 15-flyet til Gardermoen. La da merke til et fly som kom inn for landing. Plutselig ble det noe voldsom med sort røyk etter flyet og det steg litt før det så ut som det gjenopptok landingen igjen. Har aldri sett så mye røyk etter et fly. Når det så var 4-5 meter fra rullebanen ble landngen avbrutt og flyet forsvant fra utsikten der jeg stod (bråkte ganske bra). Det var et stort grå-grønt fly som ikke så norsk ut (heller ikke militært ut), men jeg fikk ikke sett så nøye hva det var. Innen vi dro ca 20 min etter var det heller ikke kommet tilbake. Noen som vet hva dette kan ha vært for noe?
  8. Ser på CNN nå og nå driver de og "blower up" bagasjen til han stakkaren. Bomb squad med bombe-drakter på.
  9. De gangene jeg har reist (2 ganger) har det vært A340 ja. Fine fly. Boeing field er bra. Svært flymuseum ++, og en fin utsikt til selve flyplassen til Boeing. Ellers er jo Space Needle et must. Da får du i allefall følelsen av å fly. Havna med Imax.kino, akvarium ++ er også verdt et besøk.
  10. Nå var det jo politiet som hadde gønner. Drepte en fyr som sa han hadde en bombe ombord. Sikkert en galning..
  11. Dette er jo ikke riktig! Jo bedre FPS du greier å tyne ut av boksen, jo bedre kvalitet får du. Selv om TV som er en 60-70 år gammel oppfinnelse benytter 25 bilder pr. sekund betyr det ikke at ikke øyet oppfatter mer enn dette. PC'skjermer er en helt annen greie. Det er jo ikke noen "sløsing" heller (annet enn at CPU'en og grafikk-chip'en din jobber raskere og kanskje blir litt varmere). Men det er klart, kommer du over 40-50 FPS er det vel knapt merkbart.
  12. Det er vel heller en som har kompetanse på 3d-modellering og animasjon du trenger. Programmerere jobber stort sett i en helt annen verden (hvis vi ser bort fra rene spillprogrammerere, og det finnes det ikke mange av i Norge).
  13. Hvilken service trenger man egentlig? Går inn på flyet, sier "go morn". Setter seg. Betaler for frokost som er grei nok fordi man ikke orket brødskiva hjemme. Påfyll av kaffe? Ja takk. Går ut av flyet. Sier "hade".
  14. Ja, som du allerede har fått to svar på så er det text, TXT (det vil si - intet format - vanlig tekst). Hvilken endelse filnavnet har (.diz,.txt,.jalla) har ingen betydning for hvilket format teksten har
  15. Det er bare en helt vanlig ascii tekst fil. Ingenting mystisk. Kommer vel av "description". Vanlig på gamle BBS systemer tidlig på 90-tallet og henger vel igjen siden da. Uansett, lagre teksten i notepad, og lagre som .diz (eller endre navn til .diz etterpå)
×
×
  • Opprett ny...