Gå til innhold

Anders Klepaker

Members
  • Innholdsteller

    7
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Anders Klepaker

  1. Hehe, som sagt så vet jeg ikke om min teori med båndbredde stemmer. Mulig multiplayer delen i FS ikke er noe å rope hurra over, er jo tross alt Microsoft som har laget det. Men vi får håpe. Drømmen er jo å fly Warbirds of Norway i tett formasjon til "stevner" ned i Europa
  2. I FS har du et valget ang. send/receive detailed aircraft info. Etter hva jeg vet har dette med oppdateringer av pos. til flyene i multiplayer. SB benytter ikke denne funksjonen og det vil derfor oppstå det man oppfatter som lagg/hakking. Om detter er noe de endrer i den nye versionen av SB vet jeg ikke. Men jeg vil tro at hovedgrunnen til SB ikke benytter denne optionen er nok for å spare båndbredde til sine servere (teori). Som du sier kan det være frustrerende at flyene hakker, spessielt med aircraft collision enabled. Mulig noen andre har noe fornuftig svar på om dette vil bli fikset i SB3.0, jeg vet ikke. Mulig de forbedrer det i FS2004.. vi får vel bare krysse fingrene og håpe =)
  3. Tenker du på laggingen (evt. hakkingen) til flyene i FS, eller tenker du på forsinkelsen mellom SB (Pilot) og Controller?
  4. Uhm.. Jeg har faktisk bestillt Radeon 9700 bare for å kjøre flightsim (nesten iallefall) og det hjelper ikke på studielånet. Er sikker på at det ikke blir det siste, for da må jeg vel ha noen nye fly, liveries etc.. Ballen har begynt å rulle!! Dette vil ingen ende ta! BTW: hvordan fungerer kjøp av PSS stash? Er det mulig at f.eks to personer kan spleise på et fly? Hvordan fungerer installering osv?
  5. Lurer litt på hvor mye penger folk bruker på denne hobbyen. Tenker da i hovedsak på software. Virker som folk kjøper endel fly, paneler og scenaries.. Hvor mye går det i mnd, eller uka?
  6. Hovedgrunnen til at det er 2 minutter er vel fordi servern ikke skal bli overlasset med update-requests av x-antall ServInfo klienter. Update oftere kan du jo gjøre manuelt
  7. Finnes det noen liste (på nett, her, hvorsomhelst) over hva man skal si og i hvilken rekkefølge, noe likt ei checkliste? Tror det ville hjulpet mange blanke i å komme igang. Jeg er helt ny, og har prøvd meg noen ganger på ENGM og fått mye hjelp av controller'ne der og disse er alltid hjelpsomme, men hadde vært greit med ei liste man kunne fulgt.
×
×
  • Opprett ny...