Gå til innhold

Torstein Lye

Members
  • Innholdsteller

    10
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Torstein Lye

  1. Ja,ja.... jeg gjorde et forsøk på å forklare noe jeg ikke har så veldig god greie på, men at Sola har 2 rullebaner og ikke 4 vet jeg selvfølgelig meget godt, den var litt flau Det gikk litt fort i svingene når jeg skulle skrive innlegget. Jeg forsto hva du mente Rolf Kenneth, men der er alltid noe "vriompeiser" her på forumet!! Ikke vær lei deg!! Og så er det en del folk som hjelper til med å gi korrekte opplysninger, pluss en del folk som ikke fatter det og mener de er "vriompeiser" Ja.. du får litt av hvert her på forumet, det skal være sikkert! Men gu så jillt me har det
  2. Gå inn på siden du sendte link til Thomas! Trykk på Info, Our Aircraft. Bla deg ned på siden og "vips" så dukker det opp et nytt fly. Hvilket fly er dette? Det var det flyet som hadde T/G på Sola i dag!!
  3. Ja,ja.... jeg gjorde et forsøk på å forklare noe jeg ikke har så veldig god greie på, men at Sola har 2 rullebaner og ikke 4 vet jeg selvfølgelig meget godt, den var litt flau Det gikk litt fort i svingene når jeg skulle skrive innlegget. Jeg forsto hva du mente Rolf Kenneth, men der er alltid noe "vriompeiser" her på forumet!! Ikke vær lei deg!!
  4. Realismen blir skrudd opp et par hakk med Yoken (så sant mann ikke flyr Airbus....)Det som kan være greit og huske på før mann går til anskaffelse av en Yoke, er at der ikke er noe "rudder" funksjon. Etter et par "sidevinds landinger", vil nok trangen til og få seg rudderpedaler komme snikende, å da snakker vi om ca. 12-1300kr til.
  5. Jeg tror du var syk den dagen du skulle lære norsk også. Eg ler meg ihjel Fine Joakim!
×
×
  • Opprett ny...