Gå til innhold

Rolf Kenneth Joa

Members
  • Innholdsteller

    486
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Rolf Kenneth Joa

  • Bursdag 27. april 1971

Rolf Kenneth Joa's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Synes den så skikkelig "ond" ut jeg ..... stillig!
  2. Planlegger en rundtur i Afika og Asia, og i den forbindelse er jeg på jakt etter noen kart. Er det noen av dere som har eller vet hvor jeg finner kart til følgene plasser: Johannesburg Int, Sør-Afrika (FAJS) Ivato-Antananarivo, Madagascar (FMMI) Cochin Int, India (VOCI) Trivandrum, India (VOTV) Blir meget taknemlig for all hjelp.
  3. Er jo litt morro å vite at man mestrer programeringen av FMC da ......... og ingen hindrer deg i å overta stikka selv når som helst under en FMC flight.
  4. Jeg er 20 år eldre enn deg, men kan heller ikke dra .... krasjer med familieferien !!! Vi får dra neste gang Per-Kristian
  5. Noen som kan fortelle meg hvor jeg finner kart til Male Int.(VRMM). Har lett flere plasser uten hell ....
  6. Jeg tror vi er flere som gleder oss til det.
  7. Hvis du ikke finner dem i noen av butikkene, kan du kjøpe her.
  8. Sjekker daglig Avsim og Simflight + diverse forum som PMDG, PSS og Dreamfleet ect.
  9. Ja hvorfor ikke ... selv om delfinene ikke er så store, trenger de muligens mye vann å boltre seg i på reisen. En C-17 fraktet også Keiko fra USA til Island i sin tid.
  10. Det var ingen AN124 eller AN225 og heller ikke C-17 Globemaster eller C-5 Galaxy. Det var som Rune sriver en C-130 Hercules, så den med egne øyne ... Herculesen er veldig lett gjenkjennelig, og i motsetning til de andre som er nevnt her, har den propeller.
×
×
  • Opprett ny...