Jump to content

Enok Liknes

Members
 • Content Count

  365
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Enok Liknes

 • Birthday 08/03/1975
 1. Selger en bundlepakke med Adobe Photoshop Elements 11 og Adobe Premiere Elements 11. Engelsk versjon. Her får du både videoredigering og bilderedigering i en og samme pakke. Flott verktøy for de som vil lære eller allerede holder på med billedredigering. Selges for 500 kroner + frakt
 2. http://flightsim.no/forum/smf/index.php?topic=82880.0
 3. Selger en tilnærmet ubrukt LG Optimus 2x. Kjøpt på elkjøp 23.06.2011. for 3689 kroner. Telefonen fremstår som ny og plastfilmene på skjerm og bakside er enda ikke tatt av. Av utstyret som følger med er det kun laderkontakten som er pakket ut av plasten, resten er uåpnet. I pakken ligger det. 1 stk Manual 1 stk laderkontakt 1 stk MiniUSB-kabel (uåpnet) 1 stk HDMI-kabel (uåpnet) 1 stk Headset (uåpnet) Kjøpskvittering fra elkjøp følger med. Selges for 3000 + frakt. Smartpostpakke 160 kroner eller A post på eget ansvar til 67 kroner. Gratis ved henting. Test av LG P990 Optimus 2x på Dinside.no Hvorfor selge? Vel. Min trofaste HTC Desire fikk seg et ufrivillig bad i en bøtte med varmt og godt såpevann. Etter å ha skrudd den fra hverandre og tørket den grundig et par dager så våknet den den liv... En liten stund, så døde den.... Men miraklenes tid var ikke forbi og etter et par dager med ekstra tørking så var den god som ny igjen. I mellomtiden så hadde jeg kjøpt ny telefon. Og denne har jeg ikke bruk for lengre. Siden Desiren har vært skrudd fra hverandre så anser jeg den som uomsettelig. Derfor ønsker jeg å kvitte meg med død kapital og selger den nye i steden.
 4. http://www.h-avis.no/nyheter/sett-dette-skiltet-1.1781273 Det som er litt morsomt, er jo at disse er dønn seriøse og tar seg selv så veldig høytidlig at de ikke en gang aner at de gjør seg selv til latter
 5. Er jo ikke rart at det er en litt stiv pris på dette. Flightsimulator 4004 følger jo med!
 6. Viser til denne noen dager gamle tråden. Så kommer det en ny funksjon i fsrecorder som gjør at du kan lagre filmene dine som filmfiler. Etter hva jeg forstår så er ikke dette liveopptak, men en rendering som du må foreta etter en flight er gjort.
 7. Hva med 300 inkludert frakt (brevsending)?
 8. Har et par Kingston KHX 3200 liggende om det skulle være av interesse.
 9. Excuse me, sir. Seeing as how the V.P. is such a V.I.P., shouldn't we keep the P.C. on the Q.T.? 'Cause if it leaks to the V.C. he could end up M.I.A., and then we'd all be put out in K.P.
 10. Det er omvendt. Trykket i kabinen er større enn trykket på utsiden. Altså trykket "utvider" flyet.
 11. Kjøpte denne nettopp på bruktmarkedet på finn. Uheldigvis så var jeg litt snar på labben, da denne ikke passer til mitt kamera (Canon HF S200). Derfor selger jeg den igjen for samme pris som jeg kjøpte den for. 950 kroner inkludert brevsending. Ønskes derimot Norgespakken, så kommer det 120 kroner i tillegg for frakt. Mikrofonen er ubrukt og kommer i orginalembalasje. På Japanfoto koster denne i dag 1845 kroner.
 12. Kjøpte min kopi for noen år siden på nakshop.no De har fortsatt noen utgaver igjen. http://nakshop.no/produkter/dvd-cd-rom/dvd-one-six-right-the-romanc-of-flying.aspx Det ble vel også gitt ut en oppfølger "One six left", som også inneholdt den etterlengtede orginale traileren, som ble tatt av nett litt før realease av one six right.
×
×
 • Create New...