Gå til innhold

Enok Liknes

Members
  • Innholdsteller

    365
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Enok Liknes

  1. Selger en bundlepakke med Adobe Photoshop Elements 11 og Adobe Premiere Elements 11. Engelsk versjon. Her får du både videoredigering og bilderedigering i en og samme pakke. Flott verktøy for de som vil lære eller allerede holder på med billedredigering. Selges for 500 kroner + frakt
  2. http://flightsim.no/forum/smf/index.php?topic=82880.0
  3. Selger en tilnærmet ubrukt LG Optimus 2x. Kjøpt på elkjøp 23.06.2011. for 3689 kroner. Telefonen fremstår som ny og plastfilmene på skjerm og bakside er enda ikke tatt av. Av utstyret som følger med er det kun laderkontakten som er pakket ut av plasten, resten er uåpnet. I pakken ligger det. 1 stk Manual 1 stk laderkontakt 1 stk MiniUSB-kabel (uåpnet) 1 stk HDMI-kabel (uåpnet) 1 stk Headset (uåpnet) Kjøpskvittering fra elkjøp følger med. Selges for 3000 + frakt. Smartpostpakke 160 kroner eller A post på eget ansvar til 67 kroner. Gratis ved henting. Test av LG P990 Optimus 2x på Dinside.no Hvorfor selge? Vel. Min trofaste HTC Desire fikk seg et ufrivillig bad i en bøtte med varmt og godt såpevann. Etter å ha skrudd den fra hverandre og tørket den grundig et par dager så våknet den den liv... En liten stund, så døde den.... Men miraklenes tid var ikke forbi og etter et par dager med ekstra tørking så var den god som ny igjen. I mellomtiden så hadde jeg kjøpt ny telefon. Og denne har jeg ikke bruk for lengre. Siden Desiren har vært skrudd fra hverandre så anser jeg den som uomsettelig. Derfor ønsker jeg å kvitte meg med død kapital og selger den nye i steden.
  4. http://www.h-avis.no/nyheter/sett-dette-skiltet-1.1781273 Det som er litt morsomt, er jo at disse er dønn seriøse og tar seg selv så veldig høytidlig at de ikke en gang aner at de gjør seg selv til latter
  5. Er jo ikke rart at det er en litt stiv pris på dette. Flightsimulator 4004 følger jo med!
  6. Viser til denne noen dager gamle tråden. Så kommer det en ny funksjon i fsrecorder som gjør at du kan lagre filmene dine som filmfiler. Etter hva jeg forstår så er ikke dette liveopptak, men en rendering som du må foreta etter en flight er gjort.
  7. Har et par Kingston KHX 3200 liggende om det skulle være av interesse.
  8. Excuse me, sir. Seeing as how the V.P. is such a V.I.P., shouldn't we keep the P.C. on the Q.T.? 'Cause if it leaks to the V.C. he could end up M.I.A., and then we'd all be put out in K.P.
  9. Det er omvendt. Trykket i kabinen er større enn trykket på utsiden. Altså trykket "utvider" flyet.
  10. Kjøpte denne nettopp på bruktmarkedet på finn. Uheldigvis så var jeg litt snar på labben, da denne ikke passer til mitt kamera (Canon HF S200). Derfor selger jeg den igjen for samme pris som jeg kjøpte den for. 950 kroner inkludert brevsending. Ønskes derimot Norgespakken, så kommer det 120 kroner i tillegg for frakt. Mikrofonen er ubrukt og kommer i orginalembalasje. På Japanfoto koster denne i dag 1845 kroner.
  11. Kjøpte min kopi for noen år siden på nakshop.no De har fortsatt noen utgaver igjen. http://nakshop.no/produkter/dvd-cd-rom/dvd-one-six-right-the-romanc-of-flying.aspx Det ble vel også gitt ut en oppfølger "One six left", som også inneholdt den etterlengtede orginale traileren, som ble tatt av nett litt før realease av one six right.
  12. Når voksne prater som barn, så så bør de også prates til som barn.
  13. Yeah I might have me a stick! For de som har sett filmen The Right Stuff så spør alltid Chuck Yeager etter en Beeman av sin makker Jack Ridley. Denne tyggegummien var kjent som lykketyggegummien for piloter ”over there” og er refferert i andre filmer som The Rocketeer og Hot Shot også. Tyggegummien ble produsert fra 1898 til 1978 og blir nå kun produsert som et nostalgiaprodukt hvert 5 år eller der omkring. Jeg har et aldri så lite parti av denne tyggegummien liggende som jeg legger ut for salg her. En tyggispakke består av 5 biter eller ”sticks” om du vil og selges her for 15 kroner pakken pluss porto. hvis du kjøper 5 pakker og over så spanderer jeg også portoen. [video:youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jlsWD1-fmIk&feature=related Ingen dum tyggegummi å knaske på dette sammen med et par modell 58 AO solbriller når en skal på feks Lista Air Show
  14. Du må forholde deg til fakta og ikke egne fantasier. sannheten er at en offshorearbeider har omtrentlig like mange timer i året som du har, om ikke lengre, siden de er disponible 24 timer i døgnet. Å begynne å bable om effektiv arbeidstid har da ingetning med saken å gjøre. Det er dødtid på land som på sjø. Men uansett er det fornøylig og lese innleggene fra to av karakterene her inne som tilsynelatende vet så meget bedre enn andre hvordan skuta bør styres Disse to mangler sidesyn uten like. For ordens skyld, så er jeg landkrabbe.
  15. Hva legger du i at de kun arbeider et halvt år? mener du offshore-arbeiderene har mindre timer enn de på land i løpet av et år? Mens du arbeider 37.5 timersuker så arbeider offshore-arbeideren 84 timers uke. Og mens du kan gå hjem og høvle over kjerringa de etter endt arbeidsdag, så må offshore-arbeideren vente hele 14 dager før han/hun får se familien sin igjen. Nei, får bruke frøken Finstad sine ord. På tide å komme deg ut i verden litt!
  16. Sikkert samme tv2-reporter som spurte om togene som koliderte på Åsta befant seg på samme spor.
  17. En vandrehistorie, men en god sådan. Her derimot, her er en sann historie fra BA. http://www.dagbladet.no/2010/01/16/nyheter/utenriks/reiseliv_2010/9956674/
  18. KEDW med Beemans og hjemmesnekret hjelm. Savner dog ei kald ei etter endt flyving, så skulle ønske Pancho Barnes Ranch kom til FSX snart:)
  19. Krasjlanding? Er vel denne du tenker på? http://www.youtube.com/watch?v=CxeS27akB8M
  20. Har begynt å se på de danske filmene, og samme klippet er også i denne versjonen av filmen (Olsen Banden ser rødt). Egentlig så blir det vel omvendt, ettersom den danske må reknes som den orginale. Altså at den norske versjonen har brukt det samme klippet som i den danske Er også mer Caravelle-gøy med Sterling i de danske filmene. Her er slutten på "Olsen Banden går amok". Den norske versjonen, "Olsenbanden og Dynamitt-Harry går amok" har en noe billigere slutt og kommer rett etter den danske i klippet. [video:youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OpKj6bdJOok
  21. Den Sabre-videon er noe av det morsomste jeg har sett. Fantastisk humor Takk for den!
×
×
  • Opprett ny...