Gå til innhold

"Jamming" av RW


Eirik Loken

Anbefalte innlegg

Under innflygning til London i går kveld opplevde vi (piloter og ATC'er) at en person "jammet" frekvensen til LTMA V CTR. Metoden var (sannsynligvis) å sette mikrofonen inntil høytalerne på stereoanlegget.

Dersom dette var et forsøk på å formidle musikk , var forsøket relativt misslykket. Det hørtes ut som en tanks som kjørte over noen bilvrak !

Resultatet av den geniale teknolog's forsøk var selvsagt at det rådet kaos i luftrommet rundt London en tid , og de fleste av oss lå på holding inntil videre. London flyttet imidlertid pilotene over på ny frekvens - og vi kunne etterhvert fortsette med landinger og avganger.

Vi har alle forskjellige interesser og gleder i livet. Å ødelegge for virtuelle piloter og ATC'er kommer for min del ganske langt ned på listen.

Noen værre opplevelser i den virtuelle værden ?

Eirik

SK 777

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I slike situasjoner bør kontolleren flytte all kommunikasjon over på tekst umiddelbart og samtidig kontakte en supervisor (f.eks. vha. .wall-kommandoen) eller selv finne ut hvem som ødelegger for de andre. Klarer man å finne ut hvem vedkommende er, bør dette rapporters til den lokale VACC/divisjon eller Satco slik at man kan ta nødvendige forhåndsregler for å hindre slikt i fremtiden.

Hilsen Eirik

------------------

http://home.online.no/~eisoere/VACCN/" TARGET=_blank>VACC Norway

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...